Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

HITNO GA HOSPITALIZOVALI: Drama u porodici Maje Marinković, nisu joj još prenijeli – ovo će je potpuno SLOMITI

Filip Car je u “Zadruzi” brutalno izvrijeđao Maju Marinković i njene roditelje, ali i njenog dedu, što je šokiralo mnoge.

Sad se ovim povodom oglasio i otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, koji ne može da dođe sebi.

– Možete li vi da se stavite bar na trenutak na moje mesto, kao da ste vi njen otac? Šta da prokomentarišem, šta da kažem? – počeo je razgovor Taki, a potom dodao da sve ovo stresno pada i Majinom dedi.

Foto: Srbija Danas

– Moj otac, koji ima 83 godine, je u bolnici. Gleda rijaliti, odneo sam mu televizor. Kako se čovek od 83 godine oseća kada gleda da ga neko tamo nabija na onu stvar? – ističe on.

Taki ne krije da priželjkuje obračun sa Carem.

– Ja sam ga letos zvao da se vidimo, pa što nije smeo da se vidi sa mnom?! Ja jedva čekam da ga vidim. Mislite da će ovo tek-tako da se završi?! Kao Kristijan, za uvo i noga u d*pe. Je l’ treba da uđem u “Zadrugu”, da nabijem nekom viljušku u oko?! To bih ja uradio, ne samo Caru, imam ja tamo 20 dušmana! Ne pričam sa Zoricom, Miljanom Vračevićem, Lepim Mićom, Janjušem… Car je obično đubre koje mrzi Maju, to je dokazao! Može da se šepuri kad tu nije Kristijan Golubović, ja ga zovem da se vidimo, on sa mnom ne sme da se vidi – objašnjava Taki.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Na kraju razgovora, Taki je objasnio da mu nije jasno Majino ponašanje.

– Maju bih samo pitao šta radi od svog života! Druži se sa mojim neprijateljima tamo. To što Neca kaže da je Car napravio krpu od nje, u pravu je, to je tačno. Što ona sebi to dozvoljava, ja stvarno ne znam. Napravio sam princezu od nje, a vidite kako mi vraća. Super je bila prva četiri meseca, a šta je sad? – zaključio je on.