Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

SVEKRVA TAKOĐE UMIJEŠANA U UBISTVO ANE? Policija razotkrila možda i KLJUČNE DOKAZE pored kuće Brajanove majke

Tužilaštvo je danas iznijelo pregršt dokaza kojima se Brajanu Volšu stavlja na teret ubistvo svoje supruge Ane, uključujući desetine internet pretraga o ubistvu i rasparčavanju tijela, kao i brdo DNK dokaza pronađeno u kontejneru u blizini kuće njegove majke, dok je on negirao krivicu.

Inspektori su u međuvremenu saopštili da je policija u kesama za đubre pronašla sjekiru, žensku odjeću, kao i sertifikat o kovid vakcinaciji na ime Ana Volš, piše Insider news. Među dokazima su i Anin DNK, kao i Brajanov pronađen na deponiji u blizini kuće njegove majke, kao i 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju.

Njihov DNK pronađen je na krvlju umrljanoj odjeći, zajedno sa Hanter čizmama i Prada torbicom za koju je rekao da je nosila kada je nestala. Volš je optužen da je na smrt pretukao suprugu Anu u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima, da je njeno tijelo zatim raskomadao i oslobodio ga se.

– Neke kese koje je Volš bacio spaljene su prije nego što su pronađene, ali torbe na deponiji Pibodi imale su testeru za nož, sjekiru, umrljani tepih, odijelo – rekla je tužiteljka. Da podsjetimo novo saslušanje zakazano je za 9. februar.