Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ŠOK! STIGLA VIJEST KO JE NOVA VODITELJICA PINKA: Ona se oglasila i potvrdila, “ISTINA JE, DOBILA SAM PONUDU”

Bivša zadrugarka i od nedavno voditeljka Red televizije, Milica Kemez, prije nekoliko dana je dobila punu pažnju javnosti, kada je javno obijelodanila da još uvijek nije dobila nagradu u vidu montažne kuće, koja joj je pripala nakon što je osvojila drugo mesto u “Zadruzi 4”. Milica je istakla da to nema nikakve veze sa produkcijom televizije Pink, već da ima problem sa firmom koja se bavi izradom montažnih kuća. Nakon što je javno izijnela ovu informaciju, gledaoci su primijetili da se Milica ne pojavljuje u emisijima koje je vodila na Red televiziji.

Dobili su informaciju da će Milicu Kemez na Red televiziji zamijeniti Irma Sejranić. Ekipa portala Srbija Danas je pozvali bivšu zadrugarku kako bismo provjerili da li je ovo istina i da li postaje voditeljka.

– Šuška se, šuška. Sve je moguće. Trenutno ne bih o tome, ali ne bih rekla da ne postoji mogućnost i da je isključeno – rekla nam je Irma, a mi smo je upitali da li je već dobila ponudu od čelnika Pink televizije:

– Istina je. Dobila sam više ponuda, vidjećemo koja će biti interesantnija. Blagovremeno ću vas obavijestiti – misteriozno nam je rekla Irma.

Potom smo upitali bivšu zadrugarku da li njene ponude za voditeljski posao imaju veze sa Milicom Kemez, s obzirom na to da se ona već par dana ne pojavljuje u emisijama na Red televiziji.

– Nemam ništa protiv djevojke i ne bih da se miješam u njen poslovni odnos sa bilo kojom televizijom. Ja sam čula da je ona sada na odmoru – rekla nam je Irma, a mi smo je upitali da li joj je poznato da li će se Milica vraćati u voditeljsku stolicu:

– Ništa ne znam. Stvarno nisam upućena. Mene privatno ne zanimaju ni bivši rijaliti učesnici ni igrači, mene zanima samo poslovno – rekla nam je Sejranićeva.

Upitali su Irmu da li bi pristala da zauzme mjesto Milice Kemez ukoliko bi joj to bilo ponuđeno.

– Zavisi od uslova. Što se tiče posla voditelja, to bi bio dobar izazov za mene – rekla je Irma za portal Srbija Danas.