Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ŠOK! DEJAN DRAGOJEVIĆ VJERIO NOVU DJEVOJKU JOVANU: Ovo je njena reakcija (FOTO)

Dejan Dragojević, koji se još nije razveo od Dalile Dragojević, navodno je vjerio svoju novu djevojku.

Dejanova nova djevojka Jovana ima 23 godine a trenutno radi kao frizerka u salonu kod Adama Adaktara.

Dragojević je uslikan sa novom djevojkom na proslavi srpske Nove godine, a tada ju je navodno i vjerio. Ona je pristala istog trenutka, pa se onda rasplakala od velikog uzbuđenja.

foto: Republika.rs

“Naše upoznavanje bilo je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Mjesec dana smo u vezi, a imamo osjećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelijepo i baš mi je nevjerovatno da ovako nešto postoji. Jovana je kao stvorena za mene. Planiram da se oženim, to je skoro već završena stvar. Sve je sudbinski! Djevojka je van ove priče, nije nešto specijalno na Internetu i po društvenim mrežama, baš je normalna djevojka, a sve je bila slučajnost. Zaljubio sam se baš! Jovana vrijedno radi u salonu, ide joj radni staž, nema društvene mreže i ne prati rijaliti što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu í srce”, priznao je Dejan i dodao da Jovana nema nikakve sličnosti sa Aleksandrom, niti sa Dalilom od koje jedva čeka da se razvede.

“Što se mene tiče neka slobodno zadrži prezime Dragojević, ne mogu više da ubedujem i želim samo što prije da se razvedem i da završim sa tom agonijom. Dosta mi je njenog pljuvanja, daleko joj lijepa kuća”.

(Star)