Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRODUKCIJA DALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Tačno u pola 5 OVOG popodneva, nakon Janjuša u Zadrugu ulazi ON!

Na sveopšte iznenađenje.

Veliki šef je odlučio da iznenadi zadrugare, pa je poslao pismo u kojem ih je obavijestio sljedeće:

– Dragi zadrugari, prije svega želimo da vas obavijestimo da će danas biti organizovano specijalbno izdanje “Radio amnezije”, a u toku popodneva će vam se pridružiti specijalni gost. Neko koga svi dobro poznajete, ali ga ne očekujete kao voditelja radio-emisije, a osim gosta, Janjuš će biti drugi voditelj. Sada je vrijeme da održite porodični sastanak na temu “međuljudski odnosi” kako bi riješili sve nedoumice. Sastanak je najbolji način da razrešite sve probleme i kažete sve što zamerate drugim zadruagrima. Svi bi trebalo da prokomentarišete dešavanja i čije ponašanje loše utiče na odnose. Sastanak održite odmah i porazgovarajte o svemu što vam smeta i po vama pogrešnim postupcima drugih zadrugara. Pozdrav, veliki šef – pročitala je Marija Kulić.

Iako još uvijek nije otkriveno ko je gost iznenađenja u Bijeloj kući, sumnja se da bi to mogao biti nekadašnji zadrugar, a sada voditelj Filip Đukić.

Njega je u dolasku na televiziju snimio novinar i voditelj “Zadruge” Darko Tanasijević, a odmah su krenule špekulacije da će se Đukić ovog popodneva pridružiti zadrugarima.

Ipak, nije ništa čudno što je Đukić došao na televiziju Pink, budući da je u kompaniji zaposlen kao jedan od voditelja.

Zapravo, u Bijelu kuću će ući otac Stefana Karića, Osman Karić, koji bez dlake na jeziku već godinama unazad u javnosti komentariše dešavanja u Bijeloj kući, a ovog popodneva će ući u “Zadrugu”! Kako je najavljeno, njegov ulazak će se prenositi uživo od 16 i 30 časova.