Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

KAKO JE PROPALA NAJBOGATIJA SRPKINJA – OSTALA BEZ DINARA: Nekad se rugala bijedi i sirotinji, a evo šta je snašlo! (FOTO)

Vukica Vučurević važila je za jednu od bogatijih Srpkinja, a bila je kćerka biznismena Mirka Vučurevića.

Vukica Vučurević, jedna od najatraktivnijih Srpkinja i ćerka pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića, javnosti je skrenula pažnju kada je odlučila da prije nekoliko godina kamere hrvatske televizije pusti u svoj dom. Nekada najbogatija Srpkinja živi u raskošnoj vili na Dedinju, koju je dizajnirao poznati arhitekta, a ista vila svojevremeno se pojavila u oglasima gdje se iznajmljuje za 1.000 eura po danu.

Ona je tada istakla da je kuću projektovao sjvetski poznati arhitekta koji se do detalja potrudio da vila odiše glamurom.

“Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća”, kazala je jednom prilikom najbogatija Srpkinja.

103866-218053-207849962578548-1762811-n-f

Pored toga, primijeti se da je broj vlasnika i njegovo ime drugačije od Vukičinog, te se spekuliše da je ta ista vila otišla na doboš. Enterijer je potpuno preuređen od onog u kakvom je ona uživala, te je sada neprepoznatljiv.

Vukica je svojevremno od oca naslijedila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske. Ona je u intervjuima tvrdila da je od majke naslijedila ljepotu, a od oca novac. Kada je riječ o muškarcima, uvijek je govorila da “vrijede onoliko koliko novca imaju”.

Luksuzna putovanja joj nisu strana, te često putuje na najudaljenije destinacija na kojima provodi i po nekoliko nedelja. Ekskluzivan nakit, skupocjena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje Vukičin život.

“Ja bez 30.000 eura ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio “gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti”. Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza”, rekla je jednom prilikom ona u jednoj emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocjenu bundu od činčile, a onda se nadovezala:

vukica-vucurevic

“Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvijek vozim najnoviji model “Mercedesa”. Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu”, istakla je tada Vučurevićeva i dodala:

“Često putujem. Svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vrijeme volim da iskoristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi “Dior”, “Gucci”… Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju”, izjavila je jednom prilikom najbogatija Srpkinja, a onda se osvrnula na kuvanje i kućne poslove.

“Ne volim da kuham i imala sam sreću što to nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuhao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuhaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam voljela da kuham. Neke žene su prinuđene i ja to razumijem, ali ja ne”, zaključila je Vukica.

1673628156-screenshot-1-750x530

Vukici je prije tri godine preminuo otac Mirko, a nekoliko mjeseci prije toga i njena majka.

“Moj otac nije bio bolestan. Bio je vitalan i aktivan. Ne znam zasto pišu “preminuo poslije teške bolesti”. Precijenio je svoje mogućnosti, bio je u Ženevi zatim pet dana na moru. Za taj 12. avgust planirao je opet neki put. Bio je to najvjerovatnije srčani udar. Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osjećao ,da su zvali hitnu pomoć koja nikada nije došla. Mene nije htio da zove. Bio je okružen lošim ljudima”, napisala je jednom prilikom Vukica na svom Fejsbuk profilu.

Vukica iza sebe nema nasljednike, a jednom prilikom je izjavila da je sama sebi dovoljna.


(Mondo)