Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NAKON SRČANOG UDARA NI JEDAN LIJEK NIJE DJELOVAO: Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol, a sprema se jednostavno (RECEPT)

Osim što je veoma ukusan, nar je i vrlo zdrav. Nar je bogat vitaminom C i djeluje kao antioksidans. Čisti organizam, ubija ćelije raka i jača srce.

Pročišćava arterije od viška masti i soli, te je prevencija srčanih bolesti i srčanog udara. Smanjuje nivo holesterola u krvi.

Istraživanja su pokazala da je nar vrlo dobar za srce. Vršila su se ispitivanja u kojima su učestvovale osobe sa srčanim problemima.

Davan im je nar i hranili su se zdravo. Primjećeno je da su se dosta oporavili i ojačali svoje srce. Zato što više jedite nar i naravno, hranite se zdravo.

Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će ojačati srce, očistiti vaš organizam, očistiti jetru, bubrege i ostale organe.

Osim toga, ubit će ćelije raka i djelovat preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti i ukusno je i jednostavno za napraviti.

Sastojci

– 3 jabuke
– 1 nar

Priprema

Ogulite jabuke, isjeckajte, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primjetit ćete znatno poboljšanje. (zdravljeipriroda.com)