Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OVI ZNAKOVI ĆE U 2023. GODINI PROMIJENITI SVE IZ KORIJENA! Mart i maj su dva ključna mjeseca u sljedećoj godini – A EVO I ZA KOGA

Astrolog Ana Rakić Đuričić otkrila je šta vas čeka u 2023. godini!

Šta nam zvijezde poručuju za Novu godinu, ali i kakve nas sve promjene što se tiče horoskopa čekaju u novoj 2023. godini otkrila je u emisiji “Puls Srbije”, Ana Rakić Đuričić, astrolog i diplomirani psiholog.

Vodolije
Vodolije mogu da očekuju, samim ulaskom Venere, sjajne promjene već februara mjeseca, i treba da povedu računa o psihičkoj osjetljivosti i ravnoteži kao i o nogama – od kolena na dole.

Ribe
“Osim što im Jupiter donosi benefite, očekuje ih ulazak Saturna, a on donosi benefite i pouke iz određenih situacija. Favorizovani su zemljani i vodeni znaci od sredine godine, rakovi, škorpioni, bikovi i djevice, koji će biti zaštićeni položajem Jupitera”, rekla je Đuričić nazvavši Jupitera velikim advokatom. Takođe, otkrila je da od marta mjeseca svet ulazi u fazu rješavanja problema.

Ovan
“Ovan neka čuva glavu od povreda, egzaltirani period počinje od aprila meseca do kraja godine. Bikovi njih očekuju kardinalni potezi, ne mora da znači loše, neka dobro razmisle, mogu značiti i napredovanje”,  rekla je ona.

Blizanci
Tu su blizanci koji su veseli i uvijek u pokretu, Mars ih je učinio posebno turbulentnim u posljednjem periodu, oni će ubirati od juna mjeseca svoje plodove.

Rakovi
Rakovi mogu da očekuju bitan konitnuitet napretka u maju mjesecu, prvo u poslu, a onda slijedi porodica i to od jula mjeseca.

Lavovi
Lavovi koji uvijek dominiraju, čak i kad sjede dominiraju imaju neodoljiv šarm. posebno im se osmjehuje sjajan period od maja mjeseca i rješavanje važnih životnih pitanja.

Djevice
Djevice koje su uvijek predivne po tome koliko su lojalne i koliko se čovjek na njih može osloniti, u maju će imati sjajnih rezultata, i moći će da očekuju krunu dodatnih rezultata kao posljedica njihovih prethodnih aktivnosti.

Vage
Vage su privilegovane jer će Jupiter tranzitirati njihovo sedmo polje i donosiće dobre odluke po pitanju ljubavi, biranju partnera i zamijeni partnera.

Škorpija
Škorpioni da povedu računa o reproduktivnim organima i zdravlju i podizanju imunološkog sistema. Divan peridon kreće od marta mjeseca, od maja poslovni uspjeh, a od juna ljubavni uspijesi.

Strijelac
Od februara mjeseca optimističan Strijelac treba da povede računa o probavnom sistemu i jetri, kad je zdravlje u pitanju, a sjajan period njihovog preporoda je u aprilu i drugoj polovini jula mjeseca – nabrojala je Đuričić.

Jarac
Jarcu tokom 2023. godine biće osjetljiva kolena i želudac, ali mu zato sjajno počinje godina.

(MONDO)