Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

SVIMA PALE VILICE, POGLEDAJTE KO JE SINOĆ UŠAO U BIJELU KUĆU: Odmah se obratila zadrugarima, nastao MUK (VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić stigla je u Belu kuću u društvu voditeljke Ivane Šopić kako bi u “Zadruzi” večeras bio održan specijalan zadatak, piše Pink.rs.

One su im je objasnile da se podijele u dve grupe i takmičiće se u pogađanju pjesama. Zadrugar koji prvi pogodi pjesmu, mora sebi da razbije jaje o glavu, a onda i kaže o kojoj numeri je riječ.

Prvi put sam u Bijeloj kući. Vodila sam jutarnji program koji je bio preko 12 sati, što zajedno dođe 24 časa. Velika čast mi je što sam ovoj noći gošća. Rijaliti je mene proslavio, naučila sam prve lekcije. Rijaliti je život, spontanost i neizvjesnost. Mnogo mi je drago što sam ovdje jer je “Zadruga” najgledanija i nivo je u svakom smislu. Prvi put sam ušla u Bijelu kuću, ljepše još izgleda uživo, lepa je i prijatna atmosfera – govorila je Jovana.

Koga bi voljela da ugostiš u svom programu? – pitala je Šopićka.

Pink.rs

Zvezdana, Miljanu uvijek. Ja nikad neću zaboraviti kad sam bila u Nišu kod Miljane i Marije. Lepi Mića, Ivan Marinković, on je pametan i inteligentan, može neko da ga voli ili ne, niko ne može da ospori da je odličan rijaliti igrač. Mnoge ljude poznajem, Zoricu volim kao čoveka i podržala me je na početku karijere – nastavila je Jovana Jeremić.

Boki, što se smiješ? To je bivši muž Ivane Šašić – rekla je Ivana.

Je l’ si po tome poznat? – pitala je Jovana.

Ne, ja sam poznat po imenu i prezimenu. Došao sam da pokažem da sam suprotno od onoga što je Ivana izjavljivala. Neka je, ima reklamu preko mene. Meni to ne smeta, ona je bila sa mnom venčana – pričao je Boki.

Što ste se razveli? – pitala je Jovana.

Prevario sam je. Bio sam na putu, u zatvoru, kad sam izašao desila se preljuba i to je to – otkrio je on.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.