Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ODABERITE SAMO 1 VRATA: Evo kakav život je pred vama

Odaberite vrata koja vas najviše privlače. Odabir bi mogao otkriti nekoliko stvari o vašoj osobnosti.

1. Vi ste jedna zabavna osoba koja voli lagane i prozračne stvari

Volite se brinuti o drugima i cijenite male luksuze u životu kao što je vaše fino posuđe, omiljena svijeća ili jedenje domaćeg kruha iz lokalne pekare.

Vrlo vjerojatno volite putovati i upoznati druge kulture. Iskreno želite svima sve najbolje i volite stvarati atmosferu dobrodošlice.

Važno je da zapamtite da ako ikad osjetite potrebu za pomoći ili podrškom, u redu je pitati nekoga.

2. Vi ste čisti i jednostavni i ne volite prevelika uzbuđenja

Vjerojatno težite za čistom i savršenom egzistencijom, ali je li sve vrijedno toga? Ne osjećate li da nešto nedostaje? Vi postojite zbog osobnih dostignuća i ponosni ste na svoj posao i karijeru.

Iako ste vrlo uspješni na svom poslovnom planu, imate nekoliko diploma na svom zidu, potrebno je da provodite više vremena u razvijanju sebe kao osobe. Stvarnoga sebe.

Život znači uravnoteženost i balans, okruživanje bojama i stvaranje trenutaka i avantura za pamćenje. Ako ste se zatekli kako u zadnje vrijeme idete samo sigurnim putem pokušajte s njega malo skrenuti. Možda će vas to ugodno iznenaditi!

3. Očito je da ste vrlo jedinstveni osobenjak koji je vrlo zanimljiv ljudima koji vas puste u svoj život

Dobri ste u mnogim stvarima. Umjetnička ste duša koja se izražava kroz mnoge stvari. Možete stvoriti nešto iz ničega i niste stranac u lokalnoj ‘second hand’ prodavaonici. Ono što je staro, možete vrlo uspješno napraviti novim.

Vrlo lako se zaglavite u kući ili u svom urbanom svijetu, ali sjetite se da je potrebno izaći vani i povezati se s prirodom.

Ponekad trebate sići s oblaka na zemlju!

4. Vi ste jedna stara duša i pomalo dramatična

Umjetnička ste duša koja se voli izražavati kroz pisanje, glazbu, umjetnost ili neku drugu vrstu ekspresije. U pogledu odnosa ste dvojaki; možete biti vrlo otvoreni, ali također i vrlo zatvoreni u svojoj privatnosti.

Obično zadržavate svoje misli i brige za sebe. Iako možete misliti da vas nitko istinski ne razumije, ako dozvolite sebi da se otvorite i podijelite svoje osjećaje, osjećat ćete se puno bolje.

Duboko u sebi ne prihvaćate nesavršenosti i osjećate potrebu da u svakoj grupnoj situaciji izađete kao stijena. Znajte da su ljudi voljni dijeliti svoje osjećaje s vama i žele da vi dijelite svoje osjećaje s njima.

5. Vrlo vam je važno da se uklopite i osjećate kako ste u svakoj situaciji glavni sudionik

Uvijek na nečemu radite, jer vas produktivnost čini opuštenim. Vaša zaposlenost može ponekad stvoriti potrebu da postanete svjesniji onoga što se zaista događa oko vas. Što vaše tijelo želi od vas? U redu je opustiti se ponedjeljkom i samo jednostavno BITI.

Osjećajte se slobodnim odvojiti neko vrijeme kako biste dokučili što zaista volite raditi. Po mogućnosti istražite nove hobije ili aktivnosti koje nisu dio vaše normalne rutine.

Istražite tko ste, čak iako to znači opuštanje. Svrha života nije samo koliko kolača možete ispeći iz jedne ture ili koliko poslova možete ugurati u jedan dan.