Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

SMIJEŠI IM SE BOGATSTVO: Horoskopski znakovi koji bi mogli da postanu milijarderi početkom 2023 godine

Današnji istraživači rade različita istraživanja. Jedan takav je da su na osnovu svakog milijardera na svijetu izračunali prosječnu neto vrijednost svakog horoskopskog znaka, zajedno sa postotkom milijardera koji pripadaju svakom od njih. Provjerite kako se vaš znak rangira na toj ljestvici.

Jarac

Nije iznenađujuće da žene Jarci najčešće postaju milijarderi. 20% svih žena milijardera su Jarčevi. Oni su odlučni, ambiciozni, oštroumni i materijalistički. Novac im je važan. Novac je način na koji vrednuju svoj trud i svoje mjesto u svijetu.

Lav

Još jedan znak koji će najverovatnije postati milijarder je Lav. Opet, materijalistički i ambiciozni znak koji želi postići, nadmašiti i steći poštovanje, pažnju i divljenje drugih. Lavovi su takođe blagosloveni moćnim, prirodnim veštinama vođenja. Drugi se ugledaju na njih, pa se od prvog dana najavljuju za vrh.

Škorpija

Treća na listi je Škorpija. Moćan, samouvjeren, neustrašiv znak bez ikakvih zamjerki, nemilosrdan i malodušan kada je u pitanju dobijanje onoga što želi. Škorpije se ničega ne boje i vole da kontrolišu svoj svet. Raditi za nekog drugog, svijati tuđe gnijezdo, jednostavno nije za njih. Oni su alfa znak.

Bik i Vaga

Bik i Vaga su četvrti i peti, što ima smisla jer je njihov planetarni vladar Venera. Između ostalog (kao što su ljubav, zadovoljstvo i lepota), Venera vlada novcem. Oba ova znaka vole da žive dobrim životom, a za to je potreban novac.

Djevica

Sljedeća dolazi Djevica. Iako su po prirodi skromne, Djevice su perfekcionisti i sve u životu rade do savršenstva, pa će u šta god da se upuste posao ispasti odličan. Djevice marljivo rade na svemu, uključujući i sticanje bogatstva.