Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 19. novembra

Astrolozi su saglasni da je retrogradni Mars mnogo teži i izazovniji astro period nego retrogradni Merkur koji je prošao.

U nedelji koja dolazi do 19. novembra novac će imati Strijelčevi, Škorpije, Bikovi i Ovnovi.

STRIJELAC
Venera ulazi u vaš znak, pa stižu i vredni pokloni. Osim toga, očekuje vas poslovna ponuda koja će vam doneti dodatnu zaradu. Jedno je sigurno, pojedine osobe će vas obradovati nekim modnim detaljima, a sa druge strane ćete uspjeti da zaradite kroz ugovoren posao.

OVAN
Venera i Merkur ulaze u Strelca, pa ćete se konačno finansijski oporaviti. Odličan je period za igre na sreću, tako da možete da očekujete dobitak. Isto tako, ovo je vrijeme kada možete da zaradite novac od nečega što vam je dosad bio hobi.

ŠKORPIJA
Retrogradni Jupiter donosi vam novac koji je trebalo odavno da stigne, ali je kasnio. Isto tako, Jupiter u Ribama donosi vam priliku da zaradite na osnovu kreativnog rada. Ukoliko se bavite ugostiteljstvom, period je dobar.

BIK
Venera ulazi u Strelca, pa vam donosi dobar period za rješavanje pitanja nasljedstva. To može da bude i prilika za sponzorstvo za neki poslovni projekat. Retrogradni Mars u drugom polju upozorava vas da budete oprezni sa ulaganjima.