Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

TRUDNA DJEVOJKA AMAR GILETA! USKORO ĆE I SVADBA: Pjevač objavio lijepe vijesti, OTKRIO POL I IME BEBE

Nakon jednogodišnje veze sa Mirelom, pjevač i nekadašnji pobjednik “Zvezda Granda”, Amar Gile otkrio je da očekuje prinovu.

Pjevač već ima šestogodišnjeg sina Darisa iz prvog braka, a dolasku još jednog nasljednika veoma se raduje.

– Osjećaj je neopisiv kao i kod prvog djeteta. Ja sam najsretniji čovjek na ovozemljaskoj kugli! – poručio je Gile i otkrio kako je njegov sin reagovao kada je čuo da će uskoro dobiti brata ili sestru.

– Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dijete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi volio da dobije brata – rekao je Gile i otkrio pol bebe.

– Iskren da budem priželjkivao sam žensko dijete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško i mislim da i on jedva čeka da dođe na svijet – istakao je ponosno pjevač koji je već smislio ime za naslednika.

– Nešto smo pričali, imamo par imena u opticaju. Meni se svidjelo Arijan, ali vidjet ćemo još. Najmanje se ja pitam (smijeh) – priznao je on.

Iako je planirao da naredne godine ozvaniči vezu sa Mirelom, zbog prinove, do svadbe će doći mnogo ranije, a za Grand je otkrio i kako će izgledati veselje.

– Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Volio bih da mi pjeva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru… Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak – otkrio je Amar.

Izvor:Grand