Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

MUK U BIJELOJ KUĆI – MILJANA DONIJELA ODLUKU: Tiče se malog Željka i Ivana (VIDEO)

Miljana odlučila da “spusti loptu”

Danas se nastavila emisija “Pitanja gledalaca”. Sljedeće pitanje gledalaca, bilo je za Miljanu Kulić.

– Zašto Ivan stalno koristi priliku da blati Miljanu? – glasilo je pitanje.

– Ne provodim vrijeme sa njim tako da ne znam o čemu priča. Ako govorimo uopšte, govorimo o susretu sa Željkom… U suštini me i ne zanima – odgovorila je Miljana.

– Mislim da ja nisam adekvatan da govorim u tome. Ako budem iskren, biće da nisam normalan… Vidim ja tu neke poglede prema njoj, mislim da nije imun na nju, ali bolje i tako, nego da bude rata između njih – rekao je Zola.

– Nisam neko ko blati, komentariše ili ogovara. Ako nešto spomenem, to je normalno i iskreno, nije nikakvo ogovaranje… – dodao je Ivan.

– Ja nisam roditelj i mislim da nisam kompetentan da pričam o tome jer nisam roditelj. Mislim da će kad tad dijete potražiti oca, što je i normalno… Rekao sam da Ivan ima neku masku ali da u dubini duše nije takav… Na to mi je rekao da je možda bolje da bude takav… – izjavio je reper.

– Svi pričaju da je Miljana dobra, sada jeste i ako ostane svaka čast… Ivan je samo rekao da želi da ima svoj život i da to ništa ne može da ga poremeti. Čak i da nemaju neki odnos njih dvoje, to nema veze, bitan je odnos sa djetetom. Ako ne mogu da nađu dogovor neka se potpuno raziđu… – rekao je Petrući.

– Mislim da ova priča treba da se zaustavi.. Željko nije ni prvi ni posljednji koji nema oca, ne želim da budem više mučenica. Šta god da pričaju o meni, ili njemu, Ivan je njegov otac, ali pošto ne želi da mu niko remeti sreću, neka ide svojim putem slobodno. Ja ga neću zadržavati niti sam ja ovdje zbog toga ušla… Ja prva nisam bila idealna u nekim situacijama, ali ja sam toga svjesna… To što je meni majka uvijek i u svemu tu, to je normalno i hvala Bogu što je tako… Mogu sa njim da spustim loptu sa njim, može da vidi Željka kada god hoće… Za svaku lošu riječ ću ga tužiti… Može da ga viđa ali u mom prisustvu ili u prisustvu moje majke, ne mogu da razmišljam da li će da se sveti meni preko njega. Bitno je i da li Željko želi da bude sa njim jer ga dijete ne poznaje, on je za njega stranac… – govorila je Kulićeva.

– Postaje degutantno da mijenjam priču, koju svakako neću promijeniti. Svjestan sam da ja nju provociram i samim prisustvom… To što ona kao meni daje dozvolu, je glupost! Lijepo su ljudi rekli, ja da sam htio, mogao sam da odem u ustanove koje se bave time, pa da radim na tome, a ne od nje da tražim dozvolu. Ja sam otac i svakako imam prava da viđam dijete… Zola je objektivan, dečko često ume da bude u pravu – dodao je Ivan.

– Ne znam zašto Miljana spominje njegovu djevojku, ispada da je ljubomorna! Pravi ponovo greške… Ako želi da ga povredi ili spusti, može na neku drugu foru… – dodao je Zola.