Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OGLASIO SE STEFAN O VEZI SA KIJOM KOCKAR – evo kad su počeli romansu: “MEĐU NAMA SE SVE SPONTANO DOGODILO”

Domaću javnost svojevremeno su tresli detalji ljubavne afere bivšeg učesnika “Zadruge” Stefana Karića i pobjednice prve sezone rijalitija Kije Kockar. Karić je sada, nekoliko godina kasnije, u javnost iznio sve.

Romansu su otpočeli dok je Kijin tadašnji suprug Sloba Radanović boravio u “Zadruzi” i varao je sa Lunom Đogani.

-Nas dvoje smo se upoznali preko Instagrama. Tada sam bio kod kuće, nosio sam nanogicu i gledao sam “Zadrugu” kad je ona posjetila Slobu u rijalitiju zajedno sa Anabelom Atijas. Tad sam je zapazio. Počeo sam da joj lajkujem slike, pa i ona meni i zapratili smo se. Možda sam ispao džukela i iskoristio sam trenutak njene slabosti dok je gledala Slobu kako je vara s Lunom. Tješio sam je… Među nama sve se spontano dogodilo, nikad nismo bili zvanično zajedno, nismo bili ni kombinacija, ali smo prijali jedno drugom. Viđali smo se dva-tri mjeseca, do njenog ulaska u rijaliti. Ispada da sam se viđao s njom dok je bila sa Slobom u braku, ali se ona u svojoj glavi već razvela od njega – priča Karić i dodaje da je poslije “Zadruge” pomogao bivšoj djevojci da kupi stan u blizini njegove porodične kuće.

-Završio sam joj da kupi stan, vidim da je sretna i zadovoljna i da je zavoljela Zvezdaru. Kiju nikada više nisam sreo iako živi dvije ulice od moje kuće.