Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

MILJANA POLOMILA NOGU- PRODUKCIJA HITNO ANGAŽOVALA DOKTORA: Oglasila se Marija Kulić (FOTO)

U subotu večer na velelepno imanje u Šimanovcima uselila se Miljana Kulić, koja je svojim ulaskom podigla veliku prašinu.

Iste večeri, u Bijelu kuću pristigao je i Lazar Čolić Zola, koji je odmah u startu ušao u klinč sa najpoznatijom Nišlijkom. Međutim, kako je Kulićeva poznata kao svestran rijaliti igrač, te noći borila se na dva fronta, te svi i dalje bruje o njenom susretu sa Ivanom Marinkovićem, s kojim ima sina Željka.

Ovim povodom su kontaktirali Miljaninu majku, Mariju Kulić, koja je, kao i inače, bez dlake na jeziku prokomentarisala sve turbulente situacije u Bijeloj kući, te nije štedila riječi za kćerkine bivše ljubavi, ali je otkrila i trenutno zdravstveno stanje novo-stare zadrugarke.

– Odlična je bila na ulasku, super se pokazala i predstavila. Meni je samo bitno da ne pridaje na važnosti nikakvim provokacijama, da bude stabilna kao i kada je ušla, da bude staložena, da ne dozvoli da je poremeti ničije mišljenje ili neki napada, pošto je do sada uvek burno odreagovala. Prezadovoljna sam ulaskom, vidjela sam da je kulirala mnoge stvari i napada, tako i treba da ostane – ističe Marija na samom početku razgovora za Pink.rs, pa nastavlja:

– Miljana je imala svakodnevne kontrole, njeno zdravstveno stanje je stabilno. Pod terapijom je, kako što bi bila i kod kuće. Imat će kontrole, produkcija je organizovala da uradi sve analize, biohemiju, hemostazu, krvnu sliku, ultrazvuk… Sve to će gledati doktor koji je pratio njeno stanje do sada, tako da je organizovano i što se tiče njene fizikalne terapije sa nogom, jer je posle operacije imala prelom skočnog zgloba – otkriva Kulićka.

Izvor:SD