Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ALEKS HITNO OPERISANA – A EVO ŠTA JE DEJAN OTKRIO O NJENOM STANJU: Evo kad se vraća u Zadrugu

Učesnica aktuelne sezone Zadruge Aleksandra Nikolić, doživela je ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je završila na operacionom stolu, a tim povodom se oglasio Dejan Dragojević.

Zadrugarki je u rijalitiju pukao silikonski implantat u dojci, zbog čega je morala na hitnu hiruršku intervenciju.

Naime, njen dečko Dejan Dragojević otkrio je kako je prošla operacija, kako se Aleksandra osjeća, kao i da li se i kada vraća u Zadrugu.

– Aleksandra i ja se nismo čuli, od mene se krije svaka informacija o njenom trenutnom stanju – počinje Dejan, i dodaje:

– Ne mogu da je zovem telefonom, posjete su zabranjene, ne znam koliko će dana ostati u bolnici. Sve što sam saznao, saznao sam od produkcije, a to je da je operacija završena, da se probudila iz anestezije i da je doktor zadovoljan kako je sve prošlo. Čuo sam se sa njenom majkom Slovenkom, ali ni ona ne zna više detalja.

Dejan je otkro i kada se Aleksandra vraća u šou, ali naglasio da uprkos novonastaloj situaciji on ne planira da se useli u „bijelu kuću“.

 Aleksandri su izvađeni stari silikoni koji su se izlizali i počeli da smetaju njenom tkivu, nisu sasvim pukli koliko sam shvatio. Narednih 10 do 15 dana ona će imati previjanja u bolnici. Nakon toga će se vratiti u Zadrugu na dalji oporavak, ali ja neću ući u rijaliti – rekao je Dejan na kraju razgovora.

Boljele su je grudi kad sam je grlio

Dragojević je opisao i jednu veoma čudnu situaciju koju je zapamtio prilikom njihovog posljednjeg susreta u Zadruzi kada su proslavljali osam mjeseci veze.

– Kad sam je pojsetio skoro u Zadruzi zagrlio sam je tako jako da su je zaboljele grudi. Poslije sedam dana počelo je da je boli i da se žali. Onda je baš jako krenulo da je boli, pa su je vodili kod ljekara. Ozbiljna je stvar, ne može ruku da pomjeri – ispričao je Dejan prije nekoliko dana u videu na svom Jutjub kanalu.

Kurir.rs/Alo