Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

“MAJA I JA SMO…” BILAL USTAO I PRIZNAO SVOJE EMOCIJE PRED SVIMA: Pogledajte njenu reakciju, haos za crnim stolom

“Ja ne tražim da mi neko vjeruje.”

Sljedeće pitanje, voditeljka Ivana Šopić, pročitala je Bilalu Brajloviću.

– Znali ste, pošto ste bili u veceu, da su Matora i Maja na zadataku, a svakako si se otkrio kada si tražio od Maje da prizna, pa ćeš ti – glasilo je pitanje.

– Danas smo pričali Maja i ja, skupili smo mu*a i jedno i drugo. Iz dana u dan su emocije sve veće. Ja ne tražim da mi neko vjeruje. Možda nećemo ni biti, ko zna, jer sam takva budala. Sljedeću žurku ću se najviše napiti, ali neću nijedan problem napraviti. Krivo mi je što sam je polio – rekao je Bilal.

– Meni izgleda da si išao kod riba gdje možeš, a za Maju si samo gledao. Sad kad si dobio kod Maje zeleno svjetlo, priznao si – rekao je Miki.

– Razumijem zašto ti tako smatraš. Ona je meni dobra ovako fizički. Na početku mi se nije sviđala više. Tu je postojala energija drugarska, pa je u zadnjih, možda, pet dana postalo jače. Ja ništa nisam htio sa Majom dok sam sa Anom. Nakon današnjeg razgovora su se stvari promijenile – rekao je Brajlović.

– On je rekao Ani da pusti da se igra sa Majom, da samo hoće da se igra sa njom, a sada priča drugu priču. U posljednjih pet dana si ubjeđivao Anu da je sa njom pravo, a da je za Maju fora – rekla je Miljana.

– Prva stvar je da svaka djevojka ima pravo da pokušava, a da ako je muškarac zauzet, da zauzme stav. Druga stvar je to, vjerujem da je Bilal to rekao, to stoji, ali jako je teško odoljeti nekim stvarima. Od igračke postane plačka. Ana se sinoć smijala, a nije joj bilo smiješno, to je maska. Iako je ona znala da se igra, zašto je cijeli dan uplakana? Bilal je neko ko je jako inteligentan, namazan – rekla je Maja.

– Je l’ ti se sviđa Bilal? Ja bih na du*e progovorio ono što smo Matora ti i ja dogovarali – rekao je Ivan.

– Ti mene kanališ, pa me kanališ… – rekla je Maja.

– Vrati ga u realnost, njegova realnost je Ivana Puzić, a ti si mu neosvojiva tvrđava. Ista situacija je bila sa Markom Markovićem – skočio je Ivan.

– Kako ja mogu nekome da rasturim vezu, ako je to jako – pitala je Maja.

– Dobro te fore Majo – rekla je Ana.

– Bilal i ja nismo u vezi, ja sam se jako naljutila što me je polio. Ja to nisam zaslužila, jer nije namjera bila loša. Sve bi one voljele da su u mojoj poziciji, ali nisu u mogućnosti – rekla je Maja.