Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ALEKS SLOMLJENA NA KOMADE NAKON PRIZNANJA LIL BROXA, DEJAN JOJ NEĆE OPROSTITI: Niko nije očekivao ovakvu prevaru (VIDEO)

Dok se Milica Veselinović gušila u suzama a Bilal Brajlović tješio, sa druge strane dvorišta plakala je i Aleksandra Nikolić, koju je tješila Super Cveta, koja je pokušala da je ubijedi koliko je njena prijateljica loša za nju.

Hoćeš li nas poslušati? Da li znaš šta radiš sada, kako se to sada tumačI? Toliko je braniš, da stvarno može da ispadne da si mu ipak poslala tu čokoladicu? Da li si svjesna? Sama sebi pakuješ stvari. Zakuni mi se da mu nisi polala? – govorila je Cveta.

Majke mi! – rekla je Aleks.

Šta će biti ako večeras se pokaže suprotno? Šta se onda zbiva ako je ona to ipak rekla? – pitlaa je Cveta.

Družiš se sa osobom koja je prošle godine željela da diskvalifikuje osobu koju najviše voli? Klela se u porodicu i majku a slagala je! Za šta se zalažeš? Nećeš biti sama to ti garantujem – govorila je Cveta.

Ne mogu da vjerujem da je to uradila, poznajem je… Znam kako diše – rekla je Aleks.

Govori da je Maja ku*va, a onda plače na njenu priču dok je gleda kamera. Ne možeš da me ubijediš, za sve imam argument. Voljela bih da se razočaraš samo da shvatiš samo da ti ona nije prijatelj, ako mi je krivo što si loše. Ali vheruj mi nije ona tvoj prijatelj. Ona je ološ – nastavila je Cveta.

Detaljnije u nastavku.