Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRECRTAO DEJANA ZA SVA VREMENA! Zadrugar bacio oko na Aleks, ona odmah REAGOVALA – raskrinkan pred svima

Noć kada padaju maske!

Nakon nominacija, zadrugrari su igrali “Igru istine”. Došao je red na Zoricu Marković da postavi pitanje.

– Nabroj mi pet najodvratnijih ljudi ovde? – upitala je Zorica Lil Broksa.

– Odvratno je golema riječ, Uroš je prvi, Ivan je drugi, ali mi nisu svi baš toliko odvratni, Adam je treći. Neco, ne sakrivaj se, neću tebe navesti. Miljana je četvra, a imao sam najbolje mišljenje o njoj, na početku. Ima svakakvih ljudi, Cveta zna da bude odvratna. Aleks, zašto ti je toliko zasmetalo jer sam stavio x preko Dejanovog imena? – pitao je Bilal

– Jer je to moja šolja, on je moj dečko kojeg volim najviše na svijetu, tebi je bio cilj da me isprovociraš – rekla je Aleks.

– Ja bih je bacio, da sam hteo da te isprovociram, nije mi to bila namjera, nisam imao ružnu namjeru – kazao je Bilal.

– Inače mislim da je Bilal zaljubljen u Aleksandru, to svi misle ovde. On je njoj postavio pitanje, da bi joj se kasnije pravdao – kazao je Ivan.

– Nisam uradio to jer sam zaljubljen u nju, ili je ne gotivim, nego nemam lijepo mišljenje o Dejanu – kazao je Bilal.

– Sad ću ti reći jednu stvar, ti si rekao da je Dejan pobijedio zahvaljujućin Dalili. Ja sam imao stav da Matora koristi djevojke, da ih čeka da doživi neki brodolom, da im se primakne, ali nekako mi to djeluje kod tebe. Kako ako ja mislim o nekome nešto loše, kako ja mogu reći za tu osobu da je go*no, to ti radiš – rekao je Miljan.

– Samo bih da se nadovežem, ja nisam osjetila da se ja njemu dopadam, on ima neko promijenljivo ponašanje prema meni. On je neko novo lice, koje je interesantno. On je sam rekao ko mu se sviđa – rekla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku