Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

STANIJA SE GUŠI U SUZAMA, “NE MOGU DA VJERUJEM”: Dramatična situacija u Bijeloj kući – Marko PRVI PRITRČAO

Nije joj lako.

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Stanija Dobrojević važi za jednog od najpoznatijih i najvećih rijaliti igrača kod nas, a čak iako fizički nije prisutna, kao npr. u šestoj sezoni Zadruge, njeno ime se izgovara gotovo svakodnevno.

Na samom početku ove sezone, u Bijelu kuću se uselio Stanijin bivši dečko, Marko Marković, a samim tim su počele i priče o starleti, njihovoj vezi i njenom životu u Srbiji i Americi.

Ipak, milionski auditorijum je već imao prilike da vidi kako pobjednica “Farme” živi, a njeno učešće u rijalitijima je, pored ljubavnih veza i svađa, pretežno sa cimerkama, obeležila i jedna, pomalo nesvakidašnja situacija.

Naime, kako koncept rijaliti programa podrazumijeva život u istom prostoru sa desetinama nepoznatih ljudi, kao i deljenje kuhinje, kupatila, spavaće sobe, te namirnica i ostalih potrepština, mnogima upravo to predstavlja veliki problem i nemogućnost da normalno funkcionišu.

Jedna takva situacija zadesila je Staniju Dobrojević i natjerala je da doslovno grca u suzama. Pred sam kraj druge sezone Zadruge, Stanija je doživjela emotivni slom, jer je kupatilo bilo zauzeto u trenutku kada je ona želela da obavi nuždu!

– Ne mogu da vjerujem da njih tri sjede i puše u kupatilu, a da ja moram da čekam, pa imam potrebu, moram u toalet! – pričala je Stanija tadašnjem dečku Marku, sve kroz suze.

Nakon što se izjadala Markoviću, Stanija je ušla u kupatilo i zatražila od Zorice Marković i Suzane Perović da izađu, kako bi ona mogla da obavi šta treba.

– Bože me sačuvaj, plače zbog g*vneta… Ajde kraljice drame, drami još malo – poručila joj je Zorica.