Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

VEĆ IZGUBIO ČETVEROMJESEČNI HONORAR – KO JE USTVARI UROŠ ĆERTIĆ: U rijalitijima se tukao, a evo zbog čega je bio u zatvoru

Prvo učešće imao je u “Velikom Bratu”, dok su dva druga učešća bila u rijalitiju “Parovi” i “Zadruzi”.

Kaskader Uroš Ćertić, učesnik Zadruge 6, javnosti je postao poznat po brojnim skandalima u rijalititi programima.On je suđen je danas na godinu dana zatvora zbog nelegalnog nošenja oružja.  On je uoči izricanja presude napustio rijaliti u kome se trenutno takmiči, zbog zakazanog suđenja.

Prvo učešće imao je u “Velikom Bratu”, dok su dva druga učešća bila u rijalitiju “Parovi” i “Zadruzi”.

Jedan od najvećih skandala bio je kada se u “Zadruzi” potukao sa Mikijem Đuričićem, kada je i i diskvalifikovan iz istoimenog šou programa.

Međutim, to nije sve. Prije dvije godine kaskader Uroš Ćertić pušten je iz Centralnog zatvora, gdje je završio zbog osnovane sumnje za nelegalno posjedovanja oružja, 14. oktobra u poslijepodnevnim satima. Nepunih nedjelju dana nakon izlaska rekao je da je uhapšen “zbog gluposti”, a da mu je dok je boravio u zatvoru najviše nedostajao sin Nikolas.

Pored raznih rijaliti učešća, Uroš je poznat kao i kaskader u brojim holivudskim ostvarenjima.

Podsjetimo, kako su pisali srbijanski mediji, Marija Veljković se navodno razvela zbog ljubavne afere sa kaskaderom i bivšim rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem.

Inače, on je izašao iz “Zadruge”, kako bi prisustvovao suđenju, o čemu je otvoreno govorio u programu uživo, gdje je ispričao i kolika kazna mu prijeti.

Balasevizam.novi.ba/Espreso