Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

UROŠ SE OGLASIO NAKON TUČE SA KRISTIJANOM, OBEZBJEĐENJE SPRIJEČILO VEĆI HAOS: Trese se Bijela kuća, UKLJUČIO SE UŽIVO

U toku je radio-emisija “Amnezija”, voditelji Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša ugostili su Uroša Ćertića.

Vjerujem da su moji prijatelji ponosni kako reagujem. Neka ne brinu, mene su udarala kola na setu, lomio kičmu, pa nisam nikoga tužio. Ja sam malo varao i gledao sam dok si pisao. Prvo, htjeli ste mene da iskoristite, ja ipak imam karijeru na svjetskom nivou. Mnogima smeta “Holivud” kao riječ. Koja je razlika između Holivuda i Bolivuda? U Bolivudu ljudi dolaze na filmski set naparfermisani, sa neskraćenim noktima. Svoje skupe skidaju pred svima na setu, ne bi li ih ponizili pokazali sve što imaju. Dok jedan Al Paćino u Holivudu dođu u helankama ili trenerkama, dođu vozači po njih. Ne nose svoje gluposti pitanja – rekao je Uroš.

Ko je ovde za Holivud ili Bolivud – pitao je Miljan.

Mislim ja ovde boravim sa ljudima koji misle da je kreatin i protein steriod. Mislim na Adama. Više puta sam rekao Adamu da je njegov glas Božiji dar. Rekao sam mu da ima vrhunski glas, ali da ima problem u glavi – dodao je Ćertić.

Mikica Bojanić se priključio u emisiji.

Kaži nam, što se tiče mladog muzičara, šta imaš da nam kažeš o Adamu – pitao je Miljan.
Ogroman je teret kada pevač priča o kolegi. Samim tim što sam sin legende, oni će uvijek da ti traže grešku i manu. Naravno da nisam pristalica da se neko udari ili bilo šta drugo, ja to nisam vidio. To nije došlo slučajno do toga…Ima on prava da pjeva po cijeli dan. Sljedeća stvar je da je on meni uputio par pogrdnih stvari. Ja se ne miješam u sukob Miće i Uroša, on skočio na tebe da se miješa. Rekao mi je da sam ružan i ostalo, jer sam mu rekao da se ne meša – rekao je Mikica.

Nakon pauze za pjesmu, nastavili su razgovor o ovoj temi.

To sam htio da kažem, da problem je između njih dvojice nastao zbog drugih. Tenzija je nevjerovatna – rekao je Mikica.

Još nešto bih rekao, za mene je mjerilo uspeha slobodno vrijeme. Moć zapažanja i duhovitost je odraz inteligencije. Mene je otac učio: “Ko na tebe motikom, ti na njega hljebom”, “Ko ne tebe sekirom, ti podijeli šejk sa njim”. Ja ovde imam odgovoronos, jer će dijete ovo gledati na jutjubu. On je u pravu da sam se čovjeku obratio, nisam ljut na njega. Još jedna razlika između Holivuda i Bolivuda, reditelj nije Bog i batina. Još jedan razlog što sam smršao prije nego što sam ušao ovde, jeste što je ovo jedan filmski set…Ovde neko zbog djevojaka i svega ima nanogicu, a čovjek je ovako deset mjeseci u sigurnoj kući na nanogici, a ne smije da izađe iz kuće bez pratnje svog druga zbog prozivki djevojkama da imaju se* ispod šatora za od pet do 15 hiljada dinara – rekao je Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.