Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

MAJA MARINKOVIĆ I MARKO MARKOVIĆ OZVANIČILI VEZU: Raskrinkali ih zadrugari- EVO ŠTA SE DESILO U ZADRUZI 2 (VIDEO)

Starleta Maja Marinković i bivši dečko Stanije Dobrojević u posljednje vrijeme sve su prisniji.

Oni su sada prvi put progovorili o svom odnosu u rijalitiju.

– Nama je super, družimo se u izolaciji, samo su nam pčele veliki problem… Pčelica Maja – rekla je Maja.

– Iskren da budem, Maja i ja smo jako dobri drugari. Šta znam? Prijamo jedan drugome. Stvarno smo drugovi – rekao je Marko.

– Više vremena provodiš sa Majom, da li je to što ste potrčci ili su to Milica, Ana i Anita pale u zaborav – pitao je Miljan.

– Ana mi je drugarica i ne bih volio da je izgubim kao prijatelja. A Anita, šta znam, tu sam mnogo puta već pričao. Milica, ne znam, i ona se distancirala od mene.

– Je l’ Maja bila prva i jedina opcija, pa da si htio da se malo prošetaš – pitao je Ša.

– Evo mogu ja da kažem malo. Naš odnos tumače pogrešno, ali mi smo stvarno drugari. Mi smo to nazvali kokošinjac, to zvuči odvratno i ružno, ali to zaista jeste tako. Što se mene tiče, ja sam mu stvarno drugarica – rekla je Maja.

– Na početku mi je mi kaže Miljan, njih tri, Maja je Maja i kaže postoji i četvrta osoba. Znaš da sam isto vidio – rekao je reper.

– Nećemo o tome sada – rekao je Miljan.

– Ja sam rekla, sjećate se kad sam dobila pitanje da se odlučim između Emila, Uroša ili Marka. Ja zeleno svjetlo nisam dala nikome u tom emotivnom smislu. To što se ja nasmijem, zagrlim, poljubim u obraz, ne znači da imam emocije. Svašta nešto sam proživjela ljetos. Znam da ljudi mene jedva iščekuju u nekoj emotivnoj vezi – rekla je Maja.

– Izaberi između Cice, Jakija i Cakija – rekao je Miljan.

– Cica. Ja mnogo volim i poštujem mog Čorbu i njegovu porodicu – rekla je Maja.

– Mnogo priča je bilo vezano za Emila, da gaji neke emocije. Ti nisi davala povoda i odmah si se isključila iz te priče. Da li si ga isključila iz te drugarske priče – rekao je Ša.

– Nisam iz drugarske. Meni ne bi bio problem da sam ja zagrizla ako je nešto pravo, gotivim ga kao druga, podseća i na Jakija – rekla je Maja.

– Da li bi mogla sebe da vidiš pored Marka – pitao je Miljan.

– Marko je lijep i zgodan, to ne može niko da mu ospori, ali smo mi stvarno drugari – rekla je Marinkovićeva.

– Sjećaš se da je u “Zadruzi 2” bilo očijukanje, čak smo mi krili da ste se muvakali – rekao je Ša.

– Jesmo. Nema potrebe da neko potencira neke stvari, ja sam iskrena. Volimo da se družimo i ova relacija nam je top – rekla je Maja.

Izvor:Kurir