Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ŠIJAN I VELJKO RAŽNATOVIĆ OŽENILI DVIJE SESTRE, OBJAVLJENI DETALJI SVADBE: Evo šta je Šijanova žena imala, SVI KOMENTARIŠU (FOTO)

Javnost je imala priliku da isprati svadbu sina Goce Božinovske Mirka Šijana i njegove izabranice Bojane Rodić.

Bojana je inače postala poznata kao sestra Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, a njihovu svadbu je takođe pratila čitava javnost prije tri godine.

I jedni i drugi su ispoštovali običaje koje nalaže naša tradicija, ali ipak, koliko postoje podudarnosti, toliko su se ove dvije svadbe u mnogo čemu razlikovale.

Naime, kako su sestre Rodić iz Titela i Veljko i Mirko su išli u njihovo rodno mjesto, kako bi ih “otkupili”. I Cecu Ražnatović i Gocu Božinovsku su sačekali Rodići sa čuturom, a obje pjevačice su ispred kapije ispile rakiju.

Potom su se i Veljko i Mirko latili puške, pa iz prvog puta pogodili jabuku koju su Rodići postavili za buduće zetove. Bojanini i Bogdanini roditelji su se otvorili, pa zetovima poklonili po kuću u Titelu.

Ono što je sve interesovalo jeste za koliko su mlade kupljene, a kako se navodi, Šijan je za Bojanu dao 50.000 eura, dok je Veljko za Bogdanu dao 20.000 eura. Pored toga, Bojana je imala tri vjenčanice, a njihova cifra doseže preko 10.000 eura, dok je njena sestra Bogdana imala dvije, od toga je jedna vjenčanica njene svekrve Cece, te je ona imala veću emotivnu vrednost. Inače, poznato je koliko su Ražnatovići vezani za crkvu i Hram Svetog Save, te su se upravo tamo Bogdana i Veljko zavetovali na večnu ljubav, dok su Šijan i Bojana sudbonosno ”DA” izgovorili u crkvi Svete Petke u Surčinu.

Za obej svadbe je interesantno da je dan pred veliki dan kiša padala kao iz kabla, a jutro na dan svadbe je osvanulo sunčano i vedro, što je obradovalo obje porodice.

Iako su obojica sa svatovima dolazili u Titel, kod Veljka je bilo i žena, pa je pored njegove majke Cece tu bila i sestra Anastasija, koje su mu najveća podrška, ali i druge pripadnice lepšeg pola, dok je Mirko Šijan zabranio svim ženama, osim svojoj majci da budu u svatovima.

Oko pet stotina zvanica se kod Ražnatovića veselila u luksuznom hotelu u prestonici, a do ranih jutarnjih časova su ih zabavljali brojni pevači, dok su se pripadnici čitave estrade koja se našla na veselju latili mikrofona. Šijan nije želeo da ide dalje od rodnog mesta, te je svadbeno veselje od oko 300 zvanica upriličeno u jednom restoranu u Jakovu.

Ono što su mnogi primijetili takođe, jeste da su za ove tri godine Rodići renovirali kuću, te je sada umjesto nisko nanizanih cigli i drveta, sve zazidano, podignuto u visinu, a običnu kapiju, je zamijenila grandiozna gvozdena kapija, dok je zelena fasada sada u krem nijansi i odiše luksuzom.

Jasno je da su se sve porodice potrudile da naprave gala veselje za svoje naslednike i naslednice, a da li je Šijanova svadba uspela da nadmaši Veljkovu, koja nosi epitet ”svadbe decenije”, ostaje da vidimo kada se slegnu utisci.

(Republika)