Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA: Ova 3 horoskopska znaka čeka PROCVAT U SEPTEMBRU!

Uticajni ruski astrolog Pavel Globa ističe da će naredni mjesec biti najpovoljniji za Škorpije, Strijelčeve i Jarčeve

Pavel Globa, poznati ruski astrolog, ističe da će baš ova tri znaka doživjeti procvat u septembru:

Škorpija
Škorpije, ovo će biti sretan mjjesec za vas, a srećne okolnosti stižu vam vrlo brzo – već u prvoj polovini mjeseca! Očekujte ozbiljne promene, pre svega na profesionalnom nivou. Ipak, pored uspona, očekjute i određene padove u septembru. Potencijalni neuspesi biće rezultat nepromišljenih akcija, zato ovog puta slušajte iskustvo i razum, a ne srce. Takođe, početkom mjeseca ne bi trebalo da planirate nove projkte, već da obratite pažnju na nedovršene projekte. Nemojte zanemariti ni neka poznanstva – očekuju vas profitabilni sastanci.

Strijelac
Ukoliko ste u odnosu koji nije jasno definisan, ovo je mesec u kome ćete konačo dobiti formalizaciju tog odnosa – status veze ćete vjerovatno riješiti vi sami! Ipak, dobro razmislite, ako odlučite da ovu vezu ozvaničite – budite sigurni da je taj partner 110 odsto prikladan za vas. Takođe, septembar je mjesec kada ćete konačno moći da realizujete neke ideje o kojima dugo mozgate. Imaćete i brojne mogućnosti na raspolaganju, a stvari će se uglavnom odvijati lagano i to same od sebe. Glavno je da budete odlučni i spremni da stvari preuzmete u svoje ruke.

Jarac
Globa ističe da je Jarac znak Zodijaka koji će imati možda i najviše uspjeha u septembru 2022. godina. No, ovog puta uspjeh dolaz apsolutno zasluženo – onima koji su bili uporni, odgovorni i predano su radili; slučajna sreća nema ništa s tim. Sve će funkcionisati lako – i napredak u karijeri, i situacija na poslu, i povećanje finansija. Čak i na ličnom planu, Jarac će moći da sprovede sve promjene koje želi.