Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

U OVOJ LUKS VILI OD 450 KVADRATA ŽIVE SLOBA I JELENA: Sad čekaju prinovu – objavljene prve slike vile u Višnjičkoj banji (FOTO)

Pjevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin čekaju prvo zajedičko dijete. Jelena je, kako su mediji prenijeli, u četvrtom mjesecu, a o prinovi ne žele da se oglašavaju.

Njih dvoje su u braku tek sedam mjeseci, a nedavno su se uselilu u kuću u Višnjičkoj banji, za koju je dao oko 500.000 eura. Njihov novi dom ima približno 450 kvadratnih metara, na dva nivoa je i posjeduje veliko dvorište, kao i bazen i teretanu

Pevač je mesec dana pre useljenja pripremao i sređivao kuću, donosio nameštaj, a dolazio mu je i čistač bazena kako bi se pripremio za letnju sezonu.

Njegova supruga Jelena veoma je aktivna pokazala kako izgleda bazen. Sudeći po snimku koji je objavila na Instagramu, može da se zaključi da je bazen prilično prostran i modernog izgleda, a posjeduje i hidro masažere. Ograđen je staklenom ogradom, a ka njemu vode stepenice kako bi se postepeno ulazilo u isti.

– Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom – rekao je Sloba.

(kurir.rs)