Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022. GODINE: Samo 1 znak će imati NOVČANI DOBITAK, a evo ko neće imati sreće

Pročitajte horoskop za septembar i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

OVAN
Posao

Mjesečni horoskop za septembar 2022. godine kaže da će ovaj mjesec biti izuzetno plodonosan za Ovnove. Oni bukvalno ruše sve na putu u trci ka svom cilju. Biće izuzetno vredni i uspeh neće izostati. Kao ni poboljšanje finansija. Nemojte samo da zamerate drugima jer nisu aktivni kao vi. 

Ljubav

U drugoj polovini mjeseca očekujte neka nova poznanstva i susrete koji bi mogli da budu veoma značajni u smislu ljubavi. Zauzeti Ovnovi naići će na neke prepreke, nesuglasice sa partnerom koje će rešiti samo ako pokažu strpljenje.

Zdravlje

Povedite računa da se ne iscrpite previše tokom septembra. Niste svemogući, uzmite pauzu kad osjetite da vam je energija u padu.

BIK
Posao

Sredina mjeseca će biti izuzetno aktivna. Očekuju vas novi projekti koji zahtevaju da budete potpuno skoncentrisani. Napravite plan i za vas “nema zime”. Ovaj mjesec je pogodan za putovanja, kupovinu, selidbe, renoviranje, energiju nečeg novog. Krajem septembra budite oprezni – možete da budete prevareni.

Ljubav

Početak septembra biće težak za Bikove. Ovo je vrijeme naglašenih sukoba, mnoge stvari ćete reći zbog kojih ćete zažaliti. Savjet zvijezda je da zauzdate jezik i ne donosite nagle odluke. Slobodni Bikovi bi mogli da uđu u novu vezu. 

Zdravlje

Manji problemi sa uro-genitalnim traktom. Moguća bakterijska infekcija.

BLIZANCI
Posao

Budite proaktivni i ne plašite se, jer je septembar je veoma povoljan mjesec u poslovnom smislu. Predstoje vam lijepe promjene i ponude koje su više nego povoljne. Nemojte da se previše dvoumite i propustite šansu.

Ljubav

Septembar će biti veoma naporan za Blizance. Odnos sa partnerom ulazi u krizu. Iskreni razgovori i smjele odluke – po tome će se pamtiti ovaj period.

Zdravlje

Gledajte da budete što više fizički aktivni, sve tegobe koje su moguće uzrokovane su lošim načinom života.

RAK
Posao

Sredina mjeseca je povezana sa velikim troškovima. Povedite računa da smanjite dugove i kredite. Trošite više nego što možete da priuštite. Ne upuštajte se u velike kupovine. Pokušajte da nikome ništa ne obećavate i definišite jasan plan rada.

Ljubav

Rakovi u septembru će se naći u dilemi. Ljubavna situacija je složena i jednostavno ne znaju šta da preduzmu. Dobro razmislite šta želite i postavite prioritete. Bolje je da probleme rješavate u fazama.

Zdravlje

Loša ishrana bi mogla da uzme “danak”. Ako ne povedete računa, umor je neminovan.

LAV
Posao

Žudite za promjenama. Umorili ste se od istog poslovnog okruženja i istih zadataka. Krajem mjeseca je moguće da ćete dobii sjajnu poslovnu ponudu. Savjet zvezda je da je prihvatite. Očekujte i poboljšanje finansijske situacije. Ne zaboravite da se riješite nekih sitnijih dugovanja!

Ljubav

Optimizam koji imate odraziće se i na stav prema partneru. Odjednom vam se sve čini lako, zar ne? Nemojte da se vraćate na nekadašnje razmirice. Oprostite i nastavite, to vam zvijezde savjetuju.   

Zdravlje

Osjećate se odlično. Tome je doprinijela promena u ishrani. Samo nastavite!

DJEVICA
Posao

Mjesečni horoskop za septembar 2022. godine upozorava Djevice da strogo povedu računa na šta troše pare. Mjesec će biti prilično nepredvidiv, bilo bi dobro da imaju ušteđevinu na koju mogu da se oslone. Omiljeni ste među kolegama, imate dobru energiju i baš uživate na poslu!

Ljubav

Slobodne Djevice očekuje bura na ljubavnom planu. Udvarača na sve strane, a one ne mogu da se odluče kome da daju srce. Zauzeti da se pripaze ogovaranja. Mogli bi da unesu razdor u odnos sa partnerom.

Zdravlje

Čuvajte se manjih povreda u kuhinji, pažljivo rukujte noževima.

VAGA
Posao

Vagama će ovaj mjesec donijeti razrješenje nekih problema na poslu. Greške koje su počinile biće ispravljene, a pripadnici ovog znaka će naći način kako da ih iskoriste za svoju dobrobit. Novčano ne stojite najbolje, tokom leta ste bili neumjereni u trošenju, pa to sada osjećate. Bez brige, izvući ćete se bez većih posljedica.

Ljubav

Nedostaje vam hrabrost da stavite tačku na odnos koji vas već dugo ne zadovoljava. Ako čekate da vam partner “prekrati muke”, slobodno se oprostite od te ideje. Sve od vas zavisi.

Zdravlje

Pod hitno povedite računa o ishrani. Ne bi bilo loše da posjetite nutricionistu koji će vam prepisati adekvatan jelovnik. Gorušica tokom većeg dijela mjeseca.

ŠKORPIJA
Posao

Tokom ljeta ste prihvatili ponudu za dodatni posao i sada idete korak dalje i razmišljate da trajno napustite stalnu firmu i okušate sreću na drugom mjestu. Nije povoljan trenutak za drastične promjene. Strpite se i budite mudri. Nemojte da zajmite pare, uvalićete se u dugove preko glave.

Ljubav

Vi naprosto blistate! Koje god da probleme imate, vešto ih krijete od drugih i uvek delujete poletno i nasmijano. A to je suprotnom polu nevjerovatno privlačno. U septembru nećete moći da se odbranite od udvarača. Dobro birajte!

Zdravlje

Problemi sa zubima, ne zapostavljajte posjete stomatologu.

STRIJELAC
Posao

Očekuje vas veoma radan mjesec, pregršt događaja na kojima morate da se pojavite i projekata u kojima učestvujete. Ključ uspjeha leži u dobroj organizaciji. Sredinom meseca do vas stižu povoljne vijesti vezano za neki posao u inostranstvu. Ako postoji mogućnost rada na daljinu i samo povremeno, moglo bi da bude i te kako isplativo.

Ljubav

Niste najsretniji u sadašnjoj vezi, ali se plašite da kažete šta vam smeta kako ne biste izazvali konflikt. Onda ne možete ni da očekujete da budete srećni, zar ne? Iskren razgovor i dosta strpljenja rešiće svaki problem. Imate dobru osnovu, ne dozvolite da se uruši. 

Zdravlje

Više spavajte! Vašem organizmu je potreban san, nećete moći još dugo da izdržite ovakav užurbani tempo.

JARAC
Posao

Ne raduje vas odlazak na posao, dosta intriga na radnom mjestu koje vam ne prijaju. Tračevi će dostići kulminaciju sredinom mjeseca, a vi ćete imati šansu da ih jednom za svagda zaustavite. Mogući su novčani dobici u septembru. Igrajte loto ili neke igre na sreću, zvijezde su vam naklonjene. .

Ljubav

Ponekad ste previše grubi prema partneru, a to će posebno doći do izražaja krajem septembra. Žučne svađe, cika, vika… sve je moguće u ovom periodu ukoliko ne poslušate savjet zvijezda i postavite se prema partneru kao glas razuma. Situacije se okreće za 180 stepeni!

Zdravlje

Zdravlje vam je dobro, nastavite da jačate imunitet.

VODOLIJA
Posao

Trenutno vam posao ne donosi finansijsku satisfakciju, ali zato uživate u radu. Budite strpljivi, nadređeni bi mogli u poljsednjoj nedelji septembra da vam daju veoma lijepu ponudu. Povećanje zarade i više slobodnog vremena su vrlo mogući… Ako niste platili neke račune tokom ljeta, ne odlažite više. Loše ćete se provesti kada dođe na naplatu.

Ljubav

Uživate u ljubavi sa partnerom, on vas baš zasipa pažnjom i poklonima. Ne prihvatajte ove darove olako, cijenite ih. Porodični odnosi su napeti. Suzdržite se od svađe.

Zdravlje

U prvoj polovini mjeseca vas očekuju problemi sa glavoboljom. Gledajte da sve slobodno vrijeme provodite napolju. Prijaće vam.

RIBE
Posao

Ovo nije najbolji mjesec za Ribe, kad je riječ o poslu. Problemi sa kolegama, mogući otkazi ili otpuštanja, prva polovina septembra će biti veoma napeta i burna. Ne mora da znači da ćete vi lično da mijenjate posao, ali atomsfera je takva. Napravite pomoćni plan već sada, ne dozvolite da vaš loše vijesti zateknu nespremne.

Ljubav

Vi ste konstantno kao “na iglama”, stalno treperite od želje da upoznate nekog ko će vas oboriti s nogu. U tom maštanju vam promiču veoma dobre prilike, šansa za romansu sa osobom koja bi vam u potpunosti bila posvećena.

Zdravlje

Manje stomačne tegobe. Početkom mjeseca bi neki virus nogao da vam “protrči” kroz tijelo…

(mondo.rs)