Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

11. I 12. AVGUSTA STIŽE NAM KIŠA METEORA: Evo kako će to uticati na sve horoskopske znakove

Sljedeća kiša metora kojoj ćemo prisustvovati biće 11. i 12. avgusta 2022. godine na nebu iznad nas- evo kakav će uticaj imati na horoskopske znake!

Astrološki gledano, kiše meteora mogu predstavljati nekoliko stvari. Prije svega, to je kosmička prašina, krhotine. Iz naše perspektive, izgledaju kao prelijepi svjetlosni efekti na nebu, ali u stvarnosti, oni su jedna vrsta oluje koja se dešava usljed raspadanja komete.

Da bismo razumjeli astrološki značaj kiše meteora, moramo razumjeti značaj kometa. Komete se sastoje od leda, prašine i gasova. Ako bismo u tome tražili simboliku, mogli bismo reći da komete predstavljaju naše zamrznute emocije i kolektivne strahove koji izlaze na površinu kako bismo ih vidjeli i izliječili.. Sve što smo ignorisali ili potiskivali više nećemo moći da gušimo.

Kiša meteora simbolizuje ljepotu koja se diže iz pepela. Meteorske kiše predstavljaju duhovne uvide i mudrost stečene gledanjem duboko u sjenke nas samih i našeg sveta. Takođe nas pozivaju da stvaramo nove ideje i uverenja.

Kiša meteora je vrijeme za inspiraciju i nove ideje koje će vam pomoći da živite svrsishodnijim životom, da se oslobodite strahova i samoporažavajućih misli.

Ovog mjeseca, prisustvovaćemo kiši meteora Perseida koji će se na nebu pojaviti 10. i 11. avgusta a trajaće, različitim intenzitetom sve do 1. septembra.

Evo kako da maksimalno iskoristite energiju kiše meteora na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

Zemljani znaci (Jarac, Bik, Djevica)

Ova kiša meteora bi vam mogla pomoći da se distancirate od praktičnog i krenete više u carstvo ideja i snova. Moći ćete da se vratite na zemlju i usredsredite se na to kako da sprovedete ove ideje u dogledno vrijeme. Ali za sada, samo budite otvoreni za istraživanje onoga što vam je trenutno dostupno. To je takođe vrijeme za učenje. Vaš um može biti otvoreniji nego inače.

Vazdušni znaci (Vaga, Vodolija, Blizanci)

Za vas, ove meteorske kiše vam mogu pomoći da fokusirate svoje misli. Možete da provjerite stvari sa svoje liste obaveza i da nastavite sa projektima koji su nekada ranije bili prekinuti. Mogli biste da dobijete nalet energije i zamah. Ovo je takođe vrijeme za druženje i možda ćete sresti ljude iz prošlosti koje dugo niste vidjeli.

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Možda je ovo vrijeme da se zaustavite i razmislite. Imate podsticaj da izađete, da se družite. Ipak, odvojite vrijeme za sebe, jer ste otvoreni za nove ideje ili realizacije koje vam se nameću. Mogli biste da ostvarite neiskorišćeni potencijal i pronađete nove načine da izrazite svoju kreativnu energiju. Prošli ste kroz tranziciju i sada je dobro vrijeme da odredite prioritete.

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Emocije koje su potisnute ili zamrznute mogu početi da izviru iz vas. Događaji u svijetu, kao i sećanja iz ličnog života, mogli bi da vas učine emotivnijim. Budite saosjećajni prema sebi, ali i prema drugima. Ovo je promjena koja će vam pomoći da pojačete svoju intuiciju. Kiša meteora vam može pomoći da se oslobodite nekih svojih strahova.