Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

HAOS U NAJAVI, VEČERAS DALILA, DEJAN, CAR I ALEKS NA ISTOM MJESTU: Sve će se saznati

Ovo se ne propušta!

Večeras na kanalu televizije Pink milionski auditorijum imaće priliku da uživa u uzbudljivom višečasovnom programu posvećen superfinalistima pete sezone ”Zadruge”.

Naime, pobjednik ”Zadruge 5” David Dragojević, kao i prvih pet plasiranih superfinalista biće gosti emisije ”Amidži šou”, a tom prilikom nacija će saznati sve o gorućim temama koje ovih dana potresaju čitav region.

Gosti emisije ”Amidži šou” ove večeri biće: Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car, Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić i Aleksandra Nikolić.

Javnost s nestrpljenjem iščekuje da sazna sve detalje neraščišćenih odnosa, detalje ljubavnih raspleta i zapleta nakon superfinalne noći i sinoćnje lude žurke.

Dalila i Dejan progovoriće u programu uživo o podeli imovine i spekulacijama da će možda morati da dele i vredne nagrade koje su osvojili učešćem u rijalitiju – 50.000 evra i montažnu PIK kuću, budući da njihova brakorazvodna parnica još nije privedena kraja, te oni nisu zvanično, zakonski razvedeni!

Večeras od 22 časa uživo na programu televizije Pink pratite specijalno izdanje emisije ”Amidži šou” u kojem će prvih šest superfinalistima Zadruge 5 ogoliti dušu o svim detaljima koji interesuju naciju!

(pink.rs)