Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ALEKSANDRA POKAZALA LUKSUZNI STAN U KOJEM JE ŽIVJELA PECOM: 1 detalj svima zapao za oko (FOTO)

Nakon što je isplivala vijest da je suprug Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović uhvaćem u preljubi sa njenom drugaricom, Majom Marinković, Aleksandra je donijela odluku

Vidno izrevotirana zbog cjelokupne situacije reagovala putem storija na društvenoj mreži Instagram, a onda je uslijedio još jedan šok potez

Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju voljela i vjerovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila, njega isto najviše na svijetu – šta je tu je! Dijete sam mu rodila iz ljubavi! Nikog neću pljuvati, ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje djece je ostalo bez oca – KRAJ! – napisala je Subotićeva.

Ne sumnjamo da je ovo potreslo Aleksandru obzirom na život kojim s Pecom kakav je imala, kojim se sama pohvalila više puta. Tako je jednom prilikom pokazala i stan u kojem su živjeli.

Evo kako je to izgledalo

subotic

Aleksandra je svaki dan pokazivala kako uživa. Na snimcima koje je objavila sve pršti od luksuza, pa Subotićevoj nije bilo teško da uživa dok se Peca trudio da joj ispuni svaku želju. Ovo je svima najviše zapalo za oko obzirom da je tako velika ljubav brzo pukla.

subotic1
an20438724a-cup-of-coffee-i