Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ŠOK! DEJAN PROGOVORIO O DALILI, OTVORIO DUŠU ZA KRAJ: “Bio sam s lažovom četiri godine”

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija “Pretres nedelje”, a voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o brodolomima Dejana Dragojevića tokom razvoda od Dalile Dragojević.

– Da li si ti gubitnik ili dobitnik u cijeloj priči – pitao je Milan.

– Pa dobitnik. Gubitnik sam jer sam izgubio porodicu. Što se tiče toga ovde, ja sam samo dobitnik. Kada sve sada sumiram, ja sam ozbiljan dobitnik. Ovo nema cijenu, ne može da se kupi. Stvarno mi se sve nekako poklopilo kako treba. Došao sam do izliječenja, porodica mi se vratila, našao sam djevojku koju volim. Probudilo se u meni nešto što, vjerovatno, nisam pokrenuo. Crn sam bio kao crni sto. Ko mi kaže da sumnja, sve najgore bih čjudima poželio ko tumači da bih se ja mogao vratiti u taj odnos – počeo je Dejan.

-Moraš da budeš svjestan, da se Dalila nije zaljubila u ovom rijalitiju, ti i dalje ne bi bio dobar sa porodicom – rekao je Milan.

– Zato i kažem da sam najveći dobitnik. Na kraju, mislim da sam moga drugačije da uradim da ne naštetim sebi, svom tijelu i mojima kući, da sam bio trezvenije glave. Bila je ta situacija gdje mi je srce peglalo 700 na sat. Molio sam Boga samo da mi ne ode na zdravlje. Imam anksioznost, prolaze mi neke slike i dalje kroz glavu. Ne znam kako bih objasnio – rekao je Dejan.

Da sad možeš da vratiš vreme, da je ona rekla da se Dalila zaljubila, jeste to tebi strašno, da se nisu dešavali njeni postupci poslije toga. Da se sve ponovo desi, da li bi prošao kroz sve to što je bilo – pitao je Milan.

– Pa znaš kako, ne možeš. Gledaš sve te slike, gušiš se, zidovi okolo. Sve bih isto uradio, jer je ovo moje izleijčenje. Da nisam propatio i da se nije desilo, da li bih stajao sada čiste glave? Da li bi se meni ta famozna ograda vrtila po glavi? Koliko god sam ispao bolestan i morbidan kad sams e vratio u taj odnos, na kraju je ispalo da mi je dobro donio. Poslije toga, kada se bližio kraj rijalitija, niko od mene nije mogao da traži razgovor. Što se tiče toga, ja sam tada ispao jadan, ali je ispalo da se borim za brak. Tu sam gdje sam. Poslije sam najviše čuo o sebi i o tome sa kim sam bio, a kad sumiram i kad se upakuje, bio sam sa lažovom i ovih četiri godine su bile uzalud… – nastavio je Dejan.

– Moram ti reći, da su zapažanja gledalaca da ti se ponavlja istorija. Nije te instresovala Aleksandrina prošlost, govorio si sve to i za Dalilu. Ispalo je da nisi znao za abor*us – rekao je Milošević.

– Ljudi imaju prava da nas vole, a i ne vole. Niti ću da napadam ljude koji je ne vole, jer šta ako mi se nešto obije o glavu. Striktno ona i ja, gradimo našu vezu odmah u hodu. Mislimda veza može biti samo bolja napolju. Utiču neke stvari na nju i na mene, nonstop se spominjemo. Ne petljam se u lažne stvari. Da su sad kao neka djeca ostala napolju, a mama i očuh se šibaju ovde. Molim?! Ne bih ništa mijenjao – rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.