Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

‘NE OSJEĆAM SE VIŠE SIGURNO PORED TEBE!’ DALILA ODBIJA DA SE POMIRI SA FILIPOM: Car ne odustaje od Dalile(VIDEO)

Da li će naći zajednički jezik?

Sukob između Dalile Dragojević i Filipa Cara ne jenjava. Nižu se reči uvrede.    Jutros si se rasplakala zbog toga jer ti je teško što ćeš izaći bez mene – rekao je Car.

    Ti si bolestan – rekla je Dalila.    Zbog čega? Molim tebe, s kojom sam prošao sito i rešeto da rješimo problem, a ona me napada. Zbog toga sam bolestan – kazao je Car.

screenshot-15

foto: printscreen Pink.rs

    O čemu ti pričaš, jel si mislio o meni kada si je*avao sa strane , dok sam ja svakodnevno plakala zbog tebe, nisi – kazala je Dalila.

    Jel si ti mislila o meni kada si se družila sa drugim muškarcima, dok sam ja plakao – upitao je Car.

Molim te, da li mozemo nakon svega lijepo da razgovaramo, dolazim i želim u miru da pričam sa tobom, a vidim da to nije moguće, zašto mi radiš ovo? Ajmo da zapalimo cigaretu da popričamo – kazao je Car.  

  Ne priča mi se sa tobom, rekla sam ti da nemamo o čemu da razgovaramo, razumi to – kazaop je Filip.

    Ti meni konstantno udaraš kontru, zbog čega se ti kur*iš. Udaraš mi konstantno kontru, u jednom momentu plačeš, poslije se smiješ. Kada ja poludim, đavo ti bude kriv.

screenshot-16

foto: printscreen Pink.rs

Ti bi voljela da se ja naprijem sutra, uhvatim neku i iz*ebem je – kazao je Car.    Ja se pored tebe više ne ojsećam sigureno, niti zaštićenost, ja s tvoje strane osjećam veliku mržnju i averziju, ne osjećam više ljubav s tvoje strane – kazala je Dalila.

Detaljnije u nastavku.