Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

VLADAVINA RAKA ZAPOČINJE SUTRA I TRAJE DO 24. JULA: Evo što donosi vašem znaku, NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA

Device, vladavina Raka je harmonično doba godine za vas. Ovo će biti dobro vrijeme da stvorite uravnoteženiju rutinu. Pun Mjesec u znaku Jarca 13. srpnja/jula bit će posebno korisna podrška u tome, omogućujući vam da se osjećate uzemljenije i da postavite korake za stvaranje rasporeda koji će vam odgovarati. Vage, u vladavini Raka, možda ćete trebati provjeriti postoje li neravnoteže koje bi mogle crpiti vašu energiju. Upotrijebite energiju ove sezone da napunite baterije. Provedite vrijeme u blizini vode, okružite se ljudima koji vas podižu i čine da se osjećate dobro i radite na vraćanju ravnoteže u vaš život.

Početak sezone Raka uvijek je povoljno vrijeme, jer se u astrologiji savršeno poklapa sa Solsticijem. Solsticij je visoka energetska točka u našoj godini, gdje se veo stanji, a iscjeljujuće moći majke prirode su najjače.

Povezivanjem sa suosjećajnim i toplim energijama koje donosi sezona Raka, možemo se bolje uskladiti da primimo iscjeljujuće vibracije koje nudi Solsticij.

Osim solsticija, vladavina Raka 2022. je vrlo intenzivana. Donosi mlad Mjesec Raku, Retrogradni Neptun, Retrogradni Hiron, naš drugi Super Mjesec zaredom u znaku Jarca i otvaranje Sirius vrata, što se događa kada se naše Sunce poravna s fiksnom zvijezdom Siriusom. Sirius je poznat kao naše duhovno sunce, što ovaj događaj čini jednim od ključnih događaja sezone.

Drugi ključni događaj za sezonu Raka 2022. je poravnanje Urana na sjevernom čvoru. To je energija koja se sporo kreće, a vrhunac će dostići krajem srpnja i nastaviti do kolovoza. Ova kombinacija planetarne energije vrlo je rijetka i može donijeti uznemirujuću energiju zbog koje se možemo osjećati pomalo nelagodno ili uznemireno, ali također može izazvati snažna buđenja!

Što vašem znaku donosi vladavina Raka:

Ovan

U vrijeme kada Sunce prelazi u sezonu Raka na Solsticij, niz planeta boravi u vašem znaku, što je poznat kao Stellium. Ova koncentrirana doza kozmičke energije koja vam se šalje može se definitivno intenzivno osjećati, stoga je usmjerite produktivno tako da se dovoljno odmarate i dajte sve od sebe da slijedite postavljeni raspored.

Ako dobijete inspiraciju, ova koncentrirana energija može biti izvrsna za precrtavanje stvari s vašeg popisa obaveza. Samo pokušajte ne zagristi više nego što možete prožvakati.

Pun Mjesec u Jarcu 13. srpnja/jula može se osjećati malo teškim i pokrenuti neke neriješene probleme s kojima se treba pozabaviti. Nemojte gurati stvari pod tepih niti se pretvarati da vam ne smetaju, dopustite svojim osjećajima da budu takvi kakvi jesu i polako rješavajte samo ono što je u vašoj kontroli.

Bik

Jedan od ključnih događaja za sezonu Raka je susret Urana i Sjevernog čvora, a oba su u vašem znaku. Sjeverni čvor predstavlja točku karme i može otključati našu najvišu sudbinu. Ako ste se osjećali nestabilno, ovo poravnanje može potaknuti sve ovo u nastojanju da se stvari pokreću. Iako se možda osjećate kao da ste bačeni dublje u nepoznato, ovdje ćete najviše rasti i pronaći svoju najveću stabilnost.

Kad god smo u razdoblju zbunjenosti ili nepoznatog, tada najviše radimo na svom rastu! Razmislite o tome, kada bismo uvijek znali kamo idemo ili se uvijek osjećali stabilno i sigurno u svakom pokretu, kako bismo rasli? Ako se osjećate malo preplavljeni mišlju o većoj neizvjesnosti, znajte da će vam Super pun Mjesec u Jarcu 13.7. biti prilika da izgradite malo stabilnosti.

Jarac je zemljani znak i bit će na vašoj strani, pomažući da unesete malo utemeljenosti i strukture u vaš život. Definitivno prolazite kroz neke snažne transformacije, ali kada izađete s druge strane, naći ćete se na puno boljem mjestu!

Blizanci

U ovom periodu može doći do zatišja u energiji. Ali to će biti kratkog vijeka jer Venera ulazi u vaš znak! Venera u vašem znaku pojačava vaš magnetizam, povećava vašu privlačnost i šalje vam valove kreativne inspiracije. Prvi dio sezone Raka je savršeno vrijeme za brigu o sebi.

Ako imate kreativni projekt koji želite pokrenuti, pokušajte iskoristiti energiju mladog Mjeseca Raka 28. lipnja/juna. Ovaj mladi Mjesec, zajedno s energijom Venere, bit će na vašoj strani!

Slijedit će vas inspiracija jer će se početkom srpnja/jula aktivirati vrata Siriusa, to će vam poslati više inspiracije i intelektualne stimulacije. Idealno je vrijeme za pisanje, stvaranje i pokazivanje vaših ideja svijetu.

Rak

Pošto je Sunce u vašem kutu zodijaka, to vam može donijeti poticaj energije. Dobro bi bilo da provodite vrijeme u prirodi i postavljate namjere da svoju energiju uskladite s energijom Zemlje. Kao vodeni znak, prirodno ste osjetljivi i povezani s energijama svijeta oko sebe pa ako vam je bilo teško, svakako upotrijebite ovu energiju Solsticija da pomognete svom sustavu da se resetira.

Mlad Mjesec 28.6., imat će sličan učinak, pomoći će vam da se vratite i započnete novo poglavlje u svom životu. Ako postoji nešto što želite učiniti, ili novi projekt koji biste željeli započeti, ovaj mlad Mjesec će doliti ulje na vatru.

Kako se sezona Raka bliži kraju, vjerojatno će plivati ​​neka nestabilna energija kozmičkim nebom. To je zbog poravnanja Urana i sjevernog čvora. Ovo je više univerzalna energija koja može donijeti događaje na svjetsku pozornicu. Ako već osjećate nestabilnost ili nesigurnost, to može biti potaknuto energijom Urana i sjevernog čvora. Učinite što možete da stvorite stabilnost i strukturu.

Lav

Kao Lav, vi ste na posljednjoj fazi svog solarnog putovanja. Sunce će se nakon Raka preseliti u vaš znak, pokrećući novi solarni ciklus u vašem životu. Dok završavate ovaj prethodni solarni ciklus, možda ćete početi vidjeti kako stvari dolaze do točke kulminacije, možda ćete također osjetiti potrebu da se ponovno osvrnete na prošlost.

Dobra vijest je da nema retrogradnih planeta koji vam stoje na putu. Iako Neptun kreće retrogradno 28.6., to neće utjecati na vašu sposobnost da obavite stvari, dapače, možda će čak i pomoći! Retrogradni Neptun može otkriti gdje su se dogodile bilo kakve prijevare ili iluzije. Ako je nešto maglovito ili zbunjujuće, retrogradni Neptun zapravo može donijeti jasnoću ili čak intuitivnu inspiraciju koja vam pomaže da shvatite stvari.

Pun Mjesec u Jarcu 13. srpnja/jula može se činiti pomalo teškim za vašu vatrenu prirodu, ali je dobar trenutak u mjesecu da uzemljite svoju energiju i vratite se u svoje korijene.

Djevica

Sezona Raka uvijek se dobro stapa s vašom energijom, čineći ovo harmonično doba godine za vas. Ako se osjećate pomalo iscrpljeno nakon sve zaposlenosti u posljednjih nekoliko mjeseci, ovo će biti dobro vrijeme da se pregrupirate i stvorite uravnoteženiju rutinu. Super pun Mjesec u znaku Jarca 13. srpnja/jula bit će posebno korisna podrška u tome, omogućujući vam da se osjećate uzemljenije i da postavite korake za stvaranje rasporeda koji će vam odgovarati.

Prije ovog Punog Mjeseca, mlad Mjesec u Raku 28. lipnja/juna mogao bi vam vezu dovesti u fokus. Ako su postojale neke iluzije ili zbrke, možda ćete otkriti da mladi Mjesec pomaže unijeti jasnoću. Ako je u ovoj vezi bilo ikakvih laži ili prijevara, ovaj mladi Mjesec može ih dovesti u vašu svijest. Iako je istinu ponekad teško čuti, ona nam omogućuje da sami donosimo najinformiranije odluke.

Već ste osjetljiva duša, a sada to može biti pojačano. Ako možete, uzmite odmor i provodite vrijeme negdje blizu vode ili jednostavno dajte prednost opuštajućim kupkama i održavanju hidratacije.

Vaga

Vi ste znak koji uspijeva kada su stvari u ravnoteži. Pod Suncem u Raku, možda ćete trebati provjeriti postoje li neravnoteže koje bi mogle crpiti vašu energiju. Posljednjih nekoliko mjeseci donijelo je mnogo promjena i transformacija, upotrijebite energiju sezone Raka da napunite baterije. Provedite vrijeme u blizini vode, okružite se ljudima koji vas podižu i čine da se osjećate dobro i radite na vraćanju ravnoteže u vaš život.

Mlad Mjesec u Raku 28. lipnja/juna može potaknuti stvari u srcu ili skrenuti vašu pozornost na vaš dom i obiteljski život. Što god da se pojavi s mladim Mjesecom, može zahtijevati da postavite neke granice ili da razmislite o tome čemu zaista želite dati svoje vrijeme i energiju. Neptun također postaje retrogradan na dan mladog Mjeseca, ali to će vjerojatno biti dobrodošla energija i može vam pomoći da vidite dublju ili višu istinu kada je riječ o osobi ili članu obitelji u vašem životu.

Super pun Mjesec koji slijedi 13.7. donosi snažne valove podrške kada je u pitanju vaša karijera. Iskoristite ovaj Pun Mjesec da unaprijedite svoju karijeru u bilo kojem smjeru koji odaberete!

Škorpion

Nitko ne može reći da se niste trudili i usredotočili se na svoj unutarnji rast! Nedavna pomrčina Krvavog Mjeseca u vašem znaku bila bi izazovna i možda je pokrenula neke transformativne energije u vašem životu. Što god se dogodilo, znajte da je ovo dio većeg ciklusa i ako tražite jasnoću, budite uvjereni da će doći kada ciklus bude gotov!

U sezoni Raka, osjetit ćete lakoću u zraku. Iskoristite ovo da provedete vrijeme s prijateljima i obitelji pa čak i da se negdje malo povučete. Kao vodeni znak, voda će vam uvijek biti izvor iscjeljenja i ponovnog punjenja, no možda ćete shvatiti da i planine jednako pune, posebno oko super punog Mjeseca u Jarcu 13. srpnja/jula.

Nakon sve ove promjenjive energije koja je tekla u vašem životu, prizemljena, stabilizirajuća energija zemaljskog Jarca i neki planinski krajolici mogu biti upravo ono što vam treba! Poravnanje Sunca s fiksnom zvijezdom Siriusom može pojačati vašu intuiciju. Prirodno ste vidoviti pa ako želite primiti poruku, upotrijebite energije ovog portala. Jednostavno postavite namjeru, a zatim tražite znak, bilo kroz svoje snove, kroz dio pisanja dnevnika ili kroz majku prirodu.

Strijelac

Sezona Raka može vam pomoći vam da unesete smirenost i lakoću u vaš život i oslobodite se svega što ste se trudili kontrolirati. Pokušajte se usredotočiti samo na ono što možete kontrolirati, a sve ostalo otpustite.

Rak je vodeni znak, stoga iskoristite ovu vodenu energiju da idete s tokom. Nekoliko dana nakon mladog Mjeseca, Sirius donosi snažnu duhovnu i mentalnu energiju na vaš put. Energiju možete upotrijebiti da ojačate svoje duhovno tijelo i pojačate svoju intuiciju, ali znajte da vam može pomoći i kada je u pitanju proširenje vašeg uma.

Kao Strijelac, vi ste po prirodi učenik pa ako postoji nešto što želite razumjeti ili istražiti, sada je fantastično vrijeme za poduzimanje akcija. Nemojte se suzdržavati, isprobajte kratki tečaj, pročitajte tu knjigu i vidite kamo će vas odvesti!

Super pun Mjesec u Jarcu 13. srpnja/jula može vam se činiti teškim. Upotrijebite lunarne vibracije da uklonite sve što više ne služi.

Jarac

Dok Rak stoji nasuprot vama na zodijačkom kotaču, on kanalizira energiju u vanjske dijelove vašeg života i vaših odnosa. Sviđa li vam se ono što vidite izvana? Tu se može okrenuti vaš fokus. Sezona Raka također je dobro vrijeme za razmišljanje o tome podudara li se ono što vidite izvana i ono što se događa iznutra ili to dvoje rade jedno protiv drugog.

Dovođenje vaših prioriteta u red i usklađivanje tih prioriteta bit će podržano pod Super punim Mjesecom u Jarcu 13. srpnja/jula. Ovaj puni Mjesec može se osjećati kao naporan rad i može vas izazvati da se stvarno pojačate i preuzmete odgovornost za stvari.

Prije ovog punog Mjeseca je, 28. lipnja/juna događa se mladi Mjesec u Raku, a ova energija je puno lakša za vašu dušu i duh! Ovaj mladi Mjesec je fantastično vrijeme za putovanje ili druženje s prijateljima i obitelji. Okružite se ljudima i stvarima u kojima se osjećate dobro, vi to zaslužujete!

Vodenjak

Posljednjih nekoliko godina bile su za vas izazovne sa Saturnom koji obilazi vaš znak. Saturn uvijek donosi lekcije i izazove, a budući da je bio u vašem znaku, vi ste prilično snažno osjetili njegov rad! Dok će Saturn još neko vrijeme nastaviti tkati svoju čaroliju kroz pozadinu vašeg života, sezona Raka donosi obilje prilika za resetiranje i stupanje u kontakt sa svojom ženskom stranom.

Ženska energija odnosi se na povjerenje, protok i rad u skladu s energijama svijeta oko vas. Iako je to mekana, suosjećajna, intuitivna i kreativna energija, također je nevjerojatno moćna i jaka. Kada ste u stanju zadržati svoju žensku moć, postajete sila i moćni sukreator ovog Svemira.

U vladavini Raka dobivate priliku zakoračiti u svoju žensku moć i posjedovati sve što jeste. To bi moglo biti pojačano krajem lipnja/juna, kada Sunce dođe u kontakt s Crnim Mjesecom Lilith. Pokreće se vaša intuicija, pomažući vam da preuzmete kontrolu i znate u kojem smjeru putovati.

Ribe

Rak je vodeni znak baš kao i vi, zbog čega ova sezona teče u skladu s vašom dušom! Neptun, vaš vladajući planet kreće retrogradno, no ovo bi zapravo moglo biti dobro. Neptun je planet iluzija, snova i fantazije. Kada krene retrogradno, može zapravo povećati vašu kreativnost, ali i omogućiti vam da vidite višu i dublju istinu.

Stvari koje su vam bile maglovite ili zbunjujuće mogu početi imati smisla, a sve iluzije ili obmane mogu biti razotkrivene.

Obratite pažnju na to kakve vijesti i spoznaje stižu pod mladim Mjesecom u Raku 28. lipnja/juna. Neptun istoga dana ide retrogradno pa neki trenutci buđenja vrlo mogući.

Pun Mjesec u Jarcu 13. srpnja/jula je onaj koji bi vam mogao biti težak, stoga svakako odvojite vrijeme za brigu o sebi i odmor.