Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DALILA RATUJE SA ZADRUGARKAMA ZBOG CARA, SKANDAL U BIJELOJ KUĆI: Saznala šta je Filip uradio na vjenčanju (VIDEO)

Za crnim stolom zadrugari i dalje biraju najzavidniju osobu u Zadruzi. Sanja Grujić je istala i dala svoj sud.

Mislim da ovde niko nije zavidan, jer na primer, kada nam stignu čakovi, radujemo se jako, naročito zbog onih koje volimo. Možda je zavisnost oko tih tema, kadrova i sitacija koje će biti polularnije. Bitno je ko koga više voli, ko ima koliki honorar, ko će se oprati pred narodom… Neke žene bi ovde bile spaljene na lomači zbog svojih postupaka… Tri najzavidnije osobe… Miljana prva, koja je uvek kada je sa Zolom govorila o parama i jako joj je bitno da on ne bude bitniji od nje u rijalitiju… – rekla je Sanja.

U odnosu Dalile i Cara, Car je zavidniji. Njega je sujeta upropastila kada su Dalila i Dejan bili u centru pažnje, kao i ono sa Anđelom… Treća je Dalila, koja je toliko bila ljubomorna na moju kombinaciju, a Aleksandra me je pohvalila… – nastavila je.

Ni jednog trenutka nisam rekloa da ti nešto loše stoji a i nisam samo ja to komentarisala. Ja sam samo neko ko ima hrabrosti da kaže u lice, za razliku od voh što ćute sada i govorile ti iza leđa. Bila je samo boja u pitanju, ništa drugo. Grešiš u mnogo situacija – dodala je Dalila.

Jedina osoba koje me komentariše negativno je Irma, koja je govorila o meni sve najužasnije. Govorila je da sam devijantna, ružna odvratna, a zapravo je najružnija koju sam ja ikada videla u životu… – rekla je Nevena.

Ti si luda žena! Ja sam te malo pre pohvalila! – viknula je Irma.

Drugo mesto je Matora, jer je zavidna što Aleks provodi vreme sa mnom – nastavila je.

Dobila si povratnu jer me provociraš danima, hajde sad sikter – urlala je Sejranićeva.

Na trećem mestu je Luks – nastavila je Nevena.

Ne smatram da je Irma zavisdna, mislim da je samo nesrećna. Ša, Mina i Mateja su za mene najzavidniji… – rekla je Aleks.

Čuli smo sve vas… Dosta vas juri plasman, katastrofa kakvo vam je ponašanje… Ovakvi ste trebali da budete od samog početka… Ići ću linijom manjeg otpora, navešću Mateju, Dina i Dejana – rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku.