Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

MAJSTORI U LAGANJU! OVA 3 ZNAKA SLAŽU ČIM ZINU: Ništa im ne vjerujte

Takvi su

Lav

Lavu je važno da uvijek bude u centru pažnje, a kako bi to postigao, često prelazi granice dobrog ukusa. Zbog toga je spreman da bezočno laže i izmišlja. Ako ih i uhvatite u laži, neće vam priznati, nego će vas praviti ludim.

Sa lakoćom će vas uvjeriti da je crno u stvari belo i natjeraće vas da imate osjećaj krivice. Mogu i da vas optuže za paranoju i začas će da nađu razlog za svađu tamo gdje je ona nepotrebna.

Ribe

Ribama laganje nije strano, a ni teško. Sa lakoćom će druge baciti u vatru kako bi sačuvali ime i slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju, kao i po tome što voli da izazove zavist u svojoj okolini. Pošto žive duboko u svojoj mašti, odnosno lažima, Ribama nije teško da izmisle nove priče. Jako je teško da ih uhvatite u laži, jer ih često ubacuju u priče koje su dobrim dijelom istinite. Pored toga, u stanju su da i same povjeruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano i ne lažu.

Blizanci

Čuvajte se ovih prevaranata! Njihove laži su najprirodnija stvar na svetu za njih. Oni su vrhunski majstori laganja i vaše poverenje bi moglo biti razrušeno u tren oka. Blizanci toliko često lažu, da zaborave koju su priču kome ispričali, što ih najčešće otkrije. Blizanci su sposobni da svakog uvjere da se ne zove onako kako misli da se zove.
Zbog svoje velike pričljivosti, ne mogu da sačuvaju ni najmanju tajnu. Sledeći put kada je ispričaju nekom trećem, napraviće je zanimljivijom. Blizanci ne izvrću istinu – oni sa njom žongliraju.