Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

ANĐELO U SUZAMA ZBOG DALILE: Evo šta se desilo

Jednog voli drugi joj se sviđa?

Dalila Dragojević i Filip Car prepirali su se oko Anđela Rankovića. Ona ga je srčano branila dok Car nije mogao da dođe sebi od sujete.

– Da si mogla da biraš, Anđelo ili ja? – upitao je Car.

– Neću o tome – rekla je Dalila.

– Vidi, ja te znam kako dišeš, zato znam da je ovo meni smiješno – rekao je Car.

– Došao si kao da uzimaš hranu, uzeo ovo, uzeo ono – rekla je Dalila.

– Da li stvarno misliš da bi ti prešla preko svega? Mene je Anđelo naučio da ne tolerišem više nikada ni jedne stvari. Ja sam htjela da mi oprosti, ali on neće da mi oprosti. Bilo mu je žao, zaplakao je. On kaže, nije meni toliko krivo zbog mene, nego zbog tebe – upitala je Dalila.

– Ti znaš da si zbrkala čovjeku mozak i da možeš da budeš sa njim. Da bi meni dokazala kako ti je lakše da ne budeš sa mnom. On je neko ko se lažno predstavlja. Ti i da uđeš u vezu sa njim, ti napolju nećeš htjeti da budeš sa njim. Nemoj da se smiješ. I ti i Dejan znate da ste igrali određenu igru, nego se igra omakla kontroli – rekao je Car.

– Ja da sam htjela da igram igru, ja bih igrala i sada. Ja se sa Anđelom nisam igrala, bilo mi je lijepo sa njim, šta je tu čudno. Nije on miran kao što izgleda za stolom – rekla je Dalila.

 – Nije mi bio neko ko može da me privuče ali me sada privukao. Ne mogu da budem sa njim – rekla je Dalila.

– Ti ne možeš da odupreš kada te nešto radi – rekao je Car.

– Mogu. Tebi sam za cijeli život. Taj momak ne može da se poredi ni sa kim. Ne možeš ti njega da porediš. Momak ima svoje kvalitete, nisam ja započela sa bilo kim – rekla je Dalila.

– Pa nisi ti luda da budeš sa Bebicom – rekao je Car.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.