Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NIKADA NISAM REKLA DA JE PROMIJENIO VJERU: Dalila uhvaćena u laži, pa stavljena na stub srama, Dragojević zadao NAJJAČI UDARAC DO SADA! (VIDEO)

Ne želi da je štedi!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Sljedeće pitanje bilo je za Dejana Dragojevića.

-Rekao si da su Daliline pare prosklete. Da li si to rekao jer te je prevarila ili zato što je otkrila da si promijenio vjeru? – glasilo je pitanje.

-Nisam ja rekla da je on promijenio veru! – viknula je Dalila.

-Rekla si za pranje nogu i ruku – zaurlala je Miljana.

-Niti se ja plašim bilo koga ili bilo čega! Sve što sam rkeao stojim iza toga… Ja mogu da potvrdim sve, mogu da malo odugovlačim, mogu da biram trenutak kada ću šta da kažem, uostalom postoji i emisija Narod pita. Mogu ja odmah da zveknem po nogama, pa da bude haos. Mada zveknuo je nju život dovoljno… Ona je spominjala da sam ja promenio veru i spominjala je porodicu, pa sam ja uzvratio sa tom pričom o ‘halal’ parama i da su njene proklete i da neće da moći da ispuni ocu ono što mu je obećala – govorio je Dejan.

-On je govorio da ću ja završiti u depresiji! On i radi na tome, sve ovo priča da bi mene uništio. Želi da mi napravi probleme, da ostanem sama, na svoj psihopatskim načinom… On odlično zna kako se ja ponašam nakon rijalitija, zato to sada i govori. Padnem u depresiju, ne znam gdje sam, ne izlazim iz kuće, ne mogu da vozim… – nastavila je Dalila.

-Sve bi bilo ovo okej da sam ja nju prevario ili ostavio. Ona je inicirala sve rasprave i sve probleme – dodao je Dejan.

-On je u sve sumnjao, ali ovde kada je došao sve je postalo realno! – dobacio je Mića.

-Kada sam ovde došao, sve je postalo istina! Rapsravljao sam se sa jednim momkom, koji je javna ličnost, tvrdio je neke stvari ja sam se svađao, na kraju je ispao za sve u pravu! – rekao je Dragojević.

Detaljnije u nastavku.