Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OVO SU NAJVEĆE ŠKRTICE HOROSKOPA: 3 znaka koja vole pare više od svega, ima li vas na spisku?

Ovo su najveće škrtice u horoskopu.

Neki horoskopski znaci su rođeni kao rasipnici. Neki ipak vole da ostave sa strane makar manju svotu za “crne dane”, a neki ne da se teško rastaju od novca, već štede u tolikoj meri da su spremni i da gladuju samo da ne bi potrošili pare!

Evo ko su najveće škrtice među znacima Zodijaka…

Jarčevi

Žene i muškarci rođeni u ovom znaku imaju poseban odnos prema novcu i bogatstvu uopšte. Njima nije važno samo da im je novčanik trenutno pun, već sanjaju da se bukvalno kupaju u parama i to zauvijek. Zato se Jarčevi sa velikom mukom rastaju od ušteđenog novca. Ovu svoju osobinu veoma teško kriju od drugih, ko ni zavist koju osjećaju kada je nekod njima blizaku boljoj finansijskj situaciji.

Bik

Ako uđete u vezu sa muškarcem Bikom, bilo bi dobro da vodite dnevnik ko, koliko para i na šta troši. Jer on će svakako zapamtiti gdje je otišao svaki dinar. Zato, kada ljubav prođe ili ako nečim uvrijedite Bika, on će se sjetiti svega do najsitnijih detalja – svaki dinar koji je dao na vas će vam presesti! I ne samo to, zahtjevaće da vratite “dug”. Ali, ako ste sigurni da je ljubav među vama “ono pravo”, ovaj znak je odličan za porodicu.

Djevica

Predstavnici ovog znaka znaju kako da cijene novac, ali i da zarade. Zato nije čudo što neretko postaju istinski bogati. Ipak, i pred sveg tog novca, ekstremno su pragmatični i vole tačno da znaju gdje koji dinar “ide”.Od svojih ukućana očekuju da žive skromno – da ne kupuju previše, da ne troškare na letovanja i zimovanja. U slučaju razvoda, ni dinara nećete videti od Djevice. Boriće se svim silama da vam ni dugme ne ostavi. Isto tako, ako se osjećaju finansijski nesigurno, postaju škrti do besvijesti. U stanju su da gladuju – do te mjere ide njihova štedljivost.