Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRIČA SE DA JE VARA, A EVO KAKO IZGLEDA MILIJEVA SUPRUGA: Ovo je žena koju voli 15 godina

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je kompozitor Aleksandar Milić Mili slao poruke voditeljki Jovani Jeremić.

Na društvenim mrežama počeli su da se šire navodi da Mili vara suprugu sa Jovanom, ali oboje su demantovali ove tvrdnje.

Inače, poznato je da je Mili godinama u skladom braku sa prelijepom Ninom, sa kojom ima dvoje djece. Njih dvoje se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, ali je on u par navrata na svom Instagramu objavio fotografije zgodne žene.

Po mišljenju mnogih žena koja je Miliju još prije 15 godina osvojila srce, izgleda poput svjetskih modela, a njihova ljubav je čvrsta kao prvog dana.

https://www.instagram.com/p/CLRgQ0-hVA4/

“Mislim da sam jako dobar, brižan i pažljiv muž. Valjda nisam u zabludi, trebalo bi da pitate Ninu. Šalu na stranu, mnogo puta sam se potrudio da neki najvažniji datumi u našem zajedničkom životu budu organizovani i provedeni tako da ćemo ih pamtiti do kraja života, a, s druge strane, mnoge sam pozaboravljao. To vam je kao ona krava koja da mlijeko i šutne kofu. Moja romantična strana najbolje se može vidjeti u mojim pjesmama”, rekao je kompozitor jednom prilikom.

“Od momenta kada sam je vidio, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: “Dan kada Nina sleti, ja moram da znam.” Šest mjeseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gdje sam volio da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: “Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to – to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo”, ispričao je Milić u “Sceniranju”.