Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DALILA TRAŽILA OD ANĐELA DA KAŽE DA NEĆE BITI SA SANDROM: Evo kakav je odgovor dobila, Dragojevićka ne može doći sebi ( VIDEO)

Rasprava Anđela Rankovića i Dalile Dragojević oko Sandre Rešić se nastavila u Bijeloj kući tokom pauze za reklame u emisiji “Pitanja gledalaca”.

Dragojevićka je poručila Anđelu direktno da želi da je prizna kao prvi izbor, jer ne želi da bude “treći član” u njegovom odnosu sa Sandrom.    Ti meni nisi inat. Nisi sakat, nisi ružan, zna se sa kim tjera inat, sa nekim ko je lak, sa takvim ljudima tjeraš inate, možeš da ih šutneš sutra. Sad ispada da sam ja neko ko je treći član, a ja sam uvijek prvi član, treći ne mogu da budem nikako – rekla je Dalila.

andelo-i-dalila

Foto: printscreen Pink.rs

    Da mi sada uđemo u vezu, misliš da će prestati “dežurstvo”, treća strana i ostalo – dodao je Anđelo.

    Ne, ali treba da se da do znanja da između vas ne postoje emocije u ljubavnom smislu. Ja ne želim da budem treća, ja sam prva, u svemu sam prva. Vrlo jednostavno. Video si kako je bilo na žurki – dodala je Dragojevićka.

jadna-dalila

Foto: printscreen Pink.rs

    Ona je takva, uvijek se osjeti kao da će nekog da remeti, takva je Sandra, stajaće sa strane, ako joj klimneš glavom, ona će doći. Ako vidi tebe i mene, neće da stane kao treća tu. Ne zato što je bijesna, nego neće da remeti. Takva je Sandra, ja takvu Sandru poznajem – nastavio je Ranković.    A onda će se povući, pa će poslije dva dana da priča sa tobom zašto se povukla. Razlog nepričanja vašeg sam ja, a vi ste drugovi… – istakla je Dalila.

    Nisi ti, milion nekih stvari – rekao je on.

    Gledaš me u oči i lažeš! – prebacila je Dragojevićka.

dalilala

Foto: printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.