Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

BARBARA OSTAVILA DARKA PRIJE PRIVOĐENJA: Evo koji je razlog, pjevač otkrio šta se desilo

Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja, a neposredno prije skandala, pjevač je ispričao da je odnos sa djevojkom Barbarom Bobak pauziran.

– Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znači pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, mijenjao sam se. Povrijedila me je sa nekim riječima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske prije tri dana, otišao sam pravo u nas stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je, a ona kaže” Nemoj me dirati, treba mi prostora”. Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana – ispričao je Darko za Republiku.

Povodom ove priče oglasila se i Barbara Bobak koja je šokirala izjavom:

– Ne radimo zajedno više intervjue i emisije. Svako radi za sebe – rekla je Bobakova za pomenuti portal.

darko

Podsjetimo, pjevač Darko Lazić priveden je jutros oko 4 ujutru, kada ga je zaustavio presretač, zbog toga što je vozio 117 kilometara na sat na mestu gdje je ograničenje 80. Takođe. testiranjem je pokazano da je pozitivan na ko?ain i da je u imao 0.91 promil al*ohola u krvi.

– Lazić je zaustavljen blizu jedne benzinske pumpe, a kada je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom koja želi da ga ostavi. Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste – otkriva izvor Kurira.

– Folker je sve vrijeme ponavljao da ništa nije pio, a kada je al*o-test pokazao da ima 0,91 promil, slijegao je ramenima i dodao da je možda popio “nekoliko pića u jednom restoranu” – kaže sagovornik za gore pomenuti portal.