Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRVI PUT NAKON SUKOBA SANDRE I DEJANA OGLASILA SE NJENA MAJKA: Evo šta je rekla o Dragojeviću

Prvi put nakon problematične situacije

Jedna od glavnih tema u Bijeloj kući trenutno je odnos Sandre Rešić i Dejana Dragojevića. Nakon prisnog prijateljstva, oni su prekinuli svaku moguću komunikaciju zbog Aleksandre Nikolić. Tačnije, Aleks je smetalo povezivanje Sandre i Dejana, a Rešićevoj to što je Dragojević počeo da se udaljava od nje. Došlo je do niza svađa i razgovora, a situacija se nije poboljšala, već je samo gore.

ShareTweetRedditObjavljeno:11.03.2022 – 21:14AAATimesArial

Prvi put nakon problematične situacije

Jedna od glavnih tema u Bijeloj kući trenutno je odnos Sandre Rešić i Dejana Dragojevića. Nakon prisnog prijateljstva, oni su prekinuli svaku moguću komunikaciju zbog Aleksandre Nikolić. Tačnije, Aleks je smetalo povezivanje Sandre i Dejana, a Rešićevoj to što je Dragojević počeo da se udaljava od nje. Došlo je do niza svađa i razgovora, a situacija se nije poboljšala, već je samo gore.Movie Ticket Prices Enter New Era With Success of ‘The Batman’

Pojedini zadrugari napadaju Sandru da se namjerno miješa u vezu Aleks i Dejana, a najglasniji je Lepi Mića.

Sandrina majka Cica je izričita i ne oglašava se za medije, ali Rešićkina ujna, koju pjevačica često pozdravlja u “Zadruzi” otkrila je šta misli o napadima zadrugara na Sandru i da li pjevačica gaji ljubavne emocije prema Dejanu.

– Mićina ostrašćenost prema Sandri mi nije jasna i ne bih je komentarisala. Iskreno, on je za mene samo “buka”. Napade zadrugara gledam kao priliku da joj malo “vrate”. Ona je komentator, a njeni komentari ne odgovaraju uvijek svima. Kao neko ko Sandru poznaje, sigurna sam da nije zaljubljena u Dejana. Ona je zrela, inteligentna i hrabra žena koja bi, sigurna sam, da je tako to rekla jasno i glasno. Njihov odnos je svakako specifičan, ali isključivo zbog okolnosti u kojima se razvio – rekla je Sandrina ujna.

– Sandra je u tom odnosu bila empatična, požrtvovana, pravi prijatelj i podrška. Ne sviđa mi se Dejanov potez. Ljubav ne isključuje prijateljstvo, na njemu je bilo da uz svo poštovanje svoje djevojke ostane prijatelj nekome ko je to zaslužio. Njena povrijeđenost je normalna, svako od nas bi bio, ne razumijem potrebu ljudi da to pretvaraju u nešto drugo. Aleks je nesigurna u Dejana, u njihov odnos i to je njen problem, a ne Sandra – ističe ona.