Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OVA ZADRUGARKA JE ZALJUBLJENA U DEJANA, SINOĆ KONAČNO OTKRIO: Dejan istinu krio mjesecima, ALEKS ODMAH SKOČILA (VIDEO)

U toku je emisija Pitanja novinara, vrijeme kada predstavnici sedme sile ispituju zadrugare sve ono što domaću javnost zanima.

novinarka se obratio ukućanima Bijele kuće, pa je pozvala Dejana Dragojevića.

Da li ti se nekad čini da su uzaludni napori da pričaš Aleksandri šta treba da radi a šta ne? – upitala je novinarka.

Nije naporno, ona me uvek posluša. Nemam faktor iznenađenja. Nikada joj ne zameram oblačenje, samo nekad kada je previše vulgarno. Neka radi šta hoće, ali drago mi je da je usvojila. Postao sam težak, kad joj zamerim nešto, bude mi sramota svega! Jednostavno, imam u svojoj glavi traume, tripove. Ali gledam da korigujem stavri koje mogu da se koriguju. Ona je neko ko će da mi zameri kada pogeldam nekog. Susretne mi se nekad pogled sa nekom osobom! Samo sam joj napomenuo kakva sitacija može da bude i ondos kako nam ide! To treba u startu da se izbalansira, da bi sve bilo kako treba! Irma koja je zaljubljenja u mene ulazi već tri puta u vece – zaključuje Dejan.

Kada je pušten klip ja sam samo prokomentarisala da on manipuliše sa njom! To sam ja iskomentarisala! Moje mišljenje se odavno zna! Aleks uvek preokrene priču! – ubacila se Irma.

Meni je Irma nekako deluje kako da je zaljubljena u Dejana. Ona se brine o tome kako se on ponaša prema meni! Ja ne mogu d asakrijem svoja osećanja. Na meni se uvek vidi kako sam raspoložena! Ja njoj ništa loše nisam rekla za Dejana.

Irmi ništa ne odgovara a tvrdi da nije zaljubljena! Zaljubljenja je u Dejana! – rekao je Đedović!