Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OGLASILA SE GRUJINA SUPRUGA LJILJA NAKON ŠTO MU JE POSLALA PORUKU PREKO LJUBAVNICE: Da li će produkcija prenijeti poruku?

U petak su u “Zadruzi” pojedini takmičari imali video-pozive sa svojim najmilijima. Pozive su dobili oni zadrugari koje su cimeri izglasali za krivce zbog kojih su pali nedeljni zadatak.

Jedna od njih bila je Milana Mima Šarac.

Mima je dobila priliku da se čuje sa svojim ocem i maćehom, koji su je šokirali informacijom. Naime, oni su izjavili kako se Miminom drugu javila Ljiljana, supruga Nikole Grujića, te mu poručila da ga još uvek čeka.

Ova informacija je iznenadila Gruju, koji je priznao da je odavno izgubio osećaj za suprugu, te da ju je zbog toga i prevario. Na pitanje zadrugara da li će se sada vratiti supruzi ili nastaviti da ganja Mimu, Gruja nije dao konkretan odgovor, a čak je izjavio da sumnja da je ova informacija izmišljena od strane Mimine porodice, kako bi se ona udaljila od njega.

Mediji su stupili u kontakt sa Grujinom suprugom i upitali je da li je istina da ga i dalje čeka i kako je reagovala na pevačevu reakciju nakon ovog saznanja.

Nemam komentar. Kad izađe iz sveta koji nije realan, obavićemo razgovor. Prijatan dan – poručila je Ljiljana.