Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

MENSUR IZGUBIO KONTROLU, ZBOG MILICE NASRNUO NA OVOG ZADRUGARA: Obezbjeđenje upalo u Bijelu kuću, DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)

Tokom nominacija Zadrugari su birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je riječ Sanji Grujić:

– Meni je vrlo nezgodno kada treba danominujem dvije osobe koje su mi jednako drage. Deki je prema meni divan od prvog dana, imali smo sukob kada se pomirio sa Dalilom, a Aleks mi je draga od kako je ušla. Ne znam kako da ih nahvalim više, oni su opušteni u vezi. Poslat ću Dejana – rekla je Sanja.

– Od početka nismo imale komunikaciju. Nisam osjetila ništa loše sa njene strane, a onda smo popričale u pušioni, od tada smo jako bliske. Ona je jednina osoba koja je osvježila rijaliti. Sve najljepše o njoj mislim. Jedina greška joj je veza sa Osmakčićem – pričala je Milica.

– Ljubomorne duše mogu da mi.. – dobacio je Marko.

Nakon toga su Osmakčić i Mensur zaratili i iznijeli niz uvreda na račun jedno drugog.
– Slušaj ti balavče mali, polomiću te ja, je*em li ti tatu – govorio je Mensur.

– Ja nemam oca, a kunem ti se u njega, je*aću ti ja sve – govorio je Mensur.

Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo u pripravnosti zbog sukoba Menusura i Marka koji se nisu smirivali, a onda je Mensur krenuo da vrkmeđa i Viki koja je branila svog dečka. U jednom momenut je Mesnur gađao Marka, a onda mu je on uzvratio. Obezbjeđenje je odmah reagovalo i smirlio situaciju.

Celu situaciju pogledajte u nastavku: