Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

SVI PREBLIJEDILI KAD SU ČULI – DEJAN JEDNOM REČENICOM SKINUO DALILI MASKU S LICA: Ona odmah skočila (VIDEO)

Nominacije su upravo završene, zadrugari su odlučili da u duel ode Dalila Dragojević, a gledaoci su najmanje glasova dali Neveni Miličević i time ih poslali u borbu iz koje će samo jedan biti pobjednik i vratiti se u Belu kući. Veliki šef je zadrugare obavijestio da je vrijeme za ‘Igru istine!’ Prvo pitanje je postavio Nenad Aleksić Ša.

Printscreen Pink.rs

Zanima me kako reaguješ sada na trenutno Dalilino stanje. Da li misliš da je iskrena ili je to samo još jedan način da privuče sažaljenje – pitao je Ša Dejana.
Taj njen pad, pa dizanje je klasika. Ne znam, ne mogu iskreno da ti kažem jer sam već povjerovao u neke gluposti ali šta je ona htjela sa tim izlaganjem ne znam, vjerovatno je htjela da sebi olakša i to je to. Ona je možda ovo uradila da bi izazvala Carevu reakciju – odgovorio je Dejan.
Ne, po prvi put sam shvatila da šta si odlučio i kako jeste. Đole me je nasmijao i oživjela sam posle. Ne treba da hodam u bademantilu i budem tužna. Matora je bila surovo iskrena prema meni kao i Irma, još i neki ljudi tako – govorila je Dalila.

Printscreen Pink.rs

Detaljnije pogledajte u video – prilogu: