Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DEJAN UPRAVO DOŠAO U RADIO EMISIJU, OTKRIO ŠTA JE DALILA JUTROS URADILA: Ušla mu u krevet i ovo rekla, SVI U ŠOKU

U toku je radio-emisija “Sprdnja” koju vode i uređuju Marko Janjušević i Stefan Karić, piše Pink.rs

Naredni gosti bili su Marko Đedović i Dejan Dragojević

Prvo bi da čestitam mami, tati i Davidu rođendan, jer su rođeni na isti dan – rekao je Dejan.

Dejane, vidim da nisi kako treba, šta se jutros izdešavalo? –

– Jutros sma Đedovića budio, nisam znao šta da radim. Spavao sam, dolazi Dalila, ulazi u krevet, plače i hoće da priča. Rekao sam da izađe iz kreveta, ja sam joj rekao prije par dana da može da me budi, ali posle zmijskog otrova nema priče. Rekla je da joj je drago što je Filip tu, neka budi njega i sa njim neka priča. Nešto me vuče ta emocija i ljubav da priđem, ali kad sam svjestan svega, svjestan sam da ništa nije zbog mene. Pružip sam šansu niko nije htio da je iskoristi, ispao sma neko ko je lud. Budio sam ga da vidi gdje je, jer ja nemam više potrebu za tim. Mislim da uživa u tome da me vrati na dva dana kako njoj odgovaram. Ja sam davao 101 izlaznu situaciju, za ovo bih ispao lud sam sebi – pričao je Dejan.

Poenta je šta sad da pričaju? Pokušali su da pređu, nisu uspjeli. Šta treba da se izvinjavaju? Podgrevaju emocijekoje ne postoje? Ja sam i njoj kao i njemu rekao da se spašavaju. Šta bi tema bila njihovog razgovora? – ubacio se Đedović.

Ja sam spavap, čovjek je počeo da plače. Rekao mi je da je prišla, da on nije želio da razgovara. On je mene zamolio samo da vidim da li ne pravi neka sra*a, u izolacij nije bilo, ni u ekonomskom, nije se nigdje ništa nije čulo. Rekao mi je da on neće te razgovore i prolazi kroz isto i agoniju. Dejan ne griješi u pva zadnja dva tri dana, a Dalili sam rekao da gleda svoje du*e – nastavio je Marko.

Ona je uvijek mislila na sebe – dodao je Karić.

– Ali na pogrešan način.To što ona želi sa Dejanom je kratkoročno, kao što je Dejan pomogao sebi. Ona od sebe pravi najvećeg monstruma koji je postojao na javnoj sceni. Oni kao da su projektovani na samouništenje – rekao je Đedović.