Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD: 2 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Mars u znaku Strijelca pravi dobar aspekat sa Saturnom iz Vodolije, što nagovještava da smo ušli u pozitivan astro period

Mars u sekstilu sa  Saturna reguliše vašu energiju kako bi dao odlučnost i izdržljivost za uspjeh. Možete metodično planirati svoj tok akcije na najefikasniji način.

Jaka radna etika i pažnja posvećena detaljima znače da možete napasti složene i teške zadatke. Ovaj tranzit posebno favorizuje ručni rad kao što su građevinarstvo ili mehaničari, prenosi Informer.

Međutim, vaše strpljenje i ambicija znače da možete uspjeti u svemu što strastveno želite. Iako nećete tražiti rizike, ovo je odlično vrijeme za opasan posao zbog vaše razumne i oprezne prirode. Možete samouvjereno da radite sa sječivima i drugim oštrim predmetom na drvetu, kamenu i gvožđu. Ovo je dobra šansa da se postigne solidan napredak sa dugoročnim projektom, pišu Astrousluge.com

Ovaj period će biti najpovoljniji za Strijelčeve i Vodolije.

Neće vam smetati što se rezultati neće pojaviti odmah. U vezama ćete privući lojalne ljude ili one koji traže nekoga snažnog i pouzdanog.

Nove veze su moguće, ali će se verovatno polako razvijati. Romantika bi u početku mogla ustupiti mesto praktičnosti, ali bi dugoročna perspektiva bila dobra. Ovo je takođe dobar tranzit za učenje i podučavanje praktičnih predmeta, sportove izdržljivosti i naporne avanture.