Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

POTPUNI PREOKRET – 19.12. JE POSLJEDNJI PUN MJESEC OVE GODINE: 1 znak je posebno na udaru, ne bismo vam bili u koži

Ovaj pun Mjesec nam daje mogućnosti da se zbližimo sa svojim bliskim osobama. Fokusirate na svoje odnose i bliske osobe s kojima možete biti opušteni i uživati u obiteljskom okupljanju. Otkrijte što mogu očekivati pojedinačni znakovi.

Ovo je posljednji pun Mjesec u ovoj godini koji će uz direktan hod Kirona i retrogradni hod Venere iz Jarca obilježiti emotivne promjene. Energiju iscjeljenja ranjene duše može pokrenuti emotivno ozdravljenje kod mnogih osoba, a najviše trećoj dekadi Ovna, Jarca, Vage i Raka.

Ovi znakovi se mogu suočiti sa svojim najdubljim ranama i preko noći se iscijeliti. Sve karmičke lekcije daje nam Venera svojim retrogradnim hodom tj. vraća nas u prošlost bivšim ljubavima, nedorečenim emocijama ili nekim neraščišćenim računima.

Ovaj tranzit osjećaju svi znakovi koji su rođeni u trećoj dekadi ili imaju položene bitne planete oko 27 stupnja.

Kako odbrojavamo dane ovaj pun Mjesec će nas dodatno ubrzati pa će biti gužve na sve strane i kako Venera kreće retrogradno iz konjunkcije zagrljaja Plutona onda može biti dosta fatalnih privlačenja, velikih materijalnih dobitaka, a isto tako i troškova.

Pojedine osobe se mogu vraćati starim ljubavima, starim poslovima, a generalno sve su to karmički odnosi. Bit će naglašene jake emotivne i financijske oscilacije.

Ovaj pun Mjesec nam daje mogućnosti da se zbližimo sa svojim bliskim osobama. Fokusirate na svoje odnose i bliske osobe s kojima možete biti opušteni i uživati u obiteljskom okupljanju.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi:

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući pa možete imati pojačanu komunikaciju, posebno kada su dogovori i ugovori u pitanju.

Moguća su kraća putovanja i posjet rodbini. Moguće je da budete i malo nostalgični i da razmišljate o svojim uspjesima.

Pojedini Ovnovi mogu se vraćati na bivše poslovne ili emotivne partnere koji će biti u centru pažnje.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju što može uvećati vaš bankovni račun. Mnogi Bikovi koji rade s klijentima mogu sklopiti ugovor s vrlo moćnim klijentom.

Kako i vaš planet, Venera, kreće retrogradno vi se možete vraćati nekoj staroj filozofiji, idealima, vjerovanjima.

Sve neke stare priče mogu se vraćati dok vi dobivate karmičke lekcije iz posljednjih godina koje trebate naučiti za sva vremena.
 
BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se događa ovaj pun Mjesec koji vam stvara kulminaciju u vašem osobnom životu. Sada možete iskoristiti svoje mogućnosti i okrenuti stvari u svoju korist.

Mnogi Blizanci se mogu baviti svojom intimom pa je moguće kada Venera krene retrogradno da preispitujete svoje potrebe u odnosima, jesu li one ispunjene ili ne.

Venerin utjecaj osjetit ćete u intimnim odnosima i na materijalnom polju.

Neki procesi se ponavljaju iz prošlosti što vam daje priliku da savladate traumu.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što vas vraća radu na sebi.

Kako će Venera krenuti retrogradno onda vas može vratiti nekom starom partneru ili ljubavniku da bi završili ili ponovo pokrenuli karmički tok.

Sasvim je moguće da se pomirite i date toj osobi još jednu šansu. Ako se ponovo pokrene toksičnost znajte da to nije za vas već se okrenite istinskoj ljubavi i iscjeljenju.

banner za knjige VORTEX
LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući, što znači da možete očekivati iznenađenje od prijatelja ili vas poznanik može upoznati s osobom koja će vas pokrenuti da krenete prema svojim životnim željama.

Venera kreće retrogradno pa se trebate osvrnuti na pitanja vezana za posao i sreću u svakodnevnom životu.

Moguće je da vam se vrate bivši suradnici pa ako želite ili imate volju da se vratite na stari posao to je sasvim moguće u narednom periodu.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem desetom polju, što će pokrenuti vaše ambicije i napredak u karijeri.

Sve pohvale vas dižu do neba, očekuju se nagrade, povišice i unaprjeđenja.

S druge strane Venera kreće retrogradno što vas može potaknuti da se fokusirate na to kako se odnosite prema svom romantičnom životu u posljednjih godina.

Pojedine Djevice ako su zadovoljne sada će to i reći, ako nisu onda kreće distanca.

Mnoge Djevice može iznenaditi pojava bivše ljubavi ili ljudi na koje ste zaboravili. Na vama je da shvatite želite li se ponovo povezati ili samo produžiti.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju dalekih putovanja, filozofije, vjere, religije i ekspanzije.

Moguća su planiranja za putovanje ili u najmanju ruku da se rezervira neka destinacija.

Pojedine Vage mogu biti nostalgične, pojedine odlučuju posjetiti svoj dom i obitelj koja je udaljena.

Organizirajte praznike kako niste odavno i to vam daje lijep osjećaj i čaroliju života.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju koje vas pokreće kada je u pitanju imovina, nasljedstvo, investicije, intima i neki strahovi.

Mnoge osobe mogu imati velike troškove, posebno ako niste plaćali sve na vrijeme posljednjih šest mjeseci.

Neki Škorpioni mogu imati velike probleme s novcem i nasljedstvom. Venera kreće retrogradno u vašoj trećoj kući pa bi trebali povesti računa kada je komunikacija u pitanju, posebno ako ste u javnosti i nekim društvenim kreativnostima.

Moguće je da vam se neke osobe iz prošlosti vrate u život.

banner himalajska lampa
STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju koje je polje partnera u ljubavi, poslu i u javnom životu.

Mnogi Strijelci mogu komunicirati, praviti planove za narednu godinu, pojedini se mogu zaručiti, vjenčati ili započeti vezu.

Pojedini Strijelci ako nisu u skladu s partnerom sada ga mogu i napustiti i produžiti svojim putem.

Kako Venera kreće retrogradno onda bi mogli sve dobro preispitati u vezi novca i troškova.

Ne preporučuje se da ulažete ili pravite veće troškove sve do 20.01. 2022. godine, u suprotnom je moguć gubitak.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem šestom polju posla, što vam daje pune ruke posla.

Pojedini Jarci mogu i završiti s poslom ili ga mijenjati. Mnogi Jarci mogu se pokrenuti kada je promjena prehrane u pitanju i mogu krenuti s fizičkom aktivnošću kako bi poboljšali svoje zdravlje.

Retrogradna Venera može vas natjerati da preispitate kako se ophodite prema ljubavi, novcu, odnosima unazad osam godina.

Kako je nastupio karmički ciklus, pojedine osobe mogu biti nostalgične i vratiti se starim ljubavima ili drugim ljudima iz vaše prošlosti. Dobro razmislite je li to pametno.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj petoj kući pa vi krećete nekim novim emotivnim tokovima koje pokreće vaše srce. Mnogi slobodni Vodenjaci mogu pronaći svoju dugo čekanu srodnu dušu i zaljubiti se.

Zauzeti Vodolije mogu isplanirati divne i romantične planove, između ostalog i za proširenje obitelji.

Venera je retrogradna u vašoj dvanaestoj kući što će vas potaknuti na razmišljanje kako ste pristupali ljubavi, ljepoti, novcu.

Pravi je trenutak da ostvarite kontakt ili se pomirite s nekim koga odavno niste vidjeli ni čuli.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem četvrtom polju pa će biti aktivna kuća obitelji i sva obiteljska i emotivna pitanja.

Sada je bitno da budete s osobama do kojih vam je stalo i koje će ugrijati vaše srce.

Retrogradna Venera vas može povezati sa starim prijateljima i poznanicima s kojima niste u kontaktu.

Aktivna su zbližavanja pa ako želite možete to i ostvariti u narednim danima.

Moguć je i povratak neke bivše ljubavi, ali na vama je da napravite izbor.

Sretno u svemu!